Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Wat als je een kutdag hebt? Hoe kun je daar het beste mee omgaan? Of nog beter, hoe kun je dat in het vervolg voorkomen zonder de situatie te vermijden?

Gisteren had ik een heerlijke dag in de sauna. En wat ik dan altijd doe, als ik veel tijd voor mezelf heb, is zelfreflectie toepassen. In welke situaties heb ik last van het gedrag van anderen? En wat zegt dat over mijn eigen houding? Want alles wat ik als niet fijn ervaar, is een teken van emotioneel trauma en geeft stress.

Want als ik er geen probleem mee zou hebben, zou ik ook geen nare gevoelens en emoties triggeren. Dus ergens diep in mij zit een emotioneel trauma verscholen, wat mij doet herinneren op het moment dat een soortgelijke situatie zichzelf voordoet. Ik voel dan stress en wordt onbewust herinnert aan mijn oud zeer.

Wat ik tijdens een moment van zelfreflectie doe is het volgende. Ik analyseer en herleid de gebeurtenis in het heden, waar ik momenteel last van heb, naar een allereerste gebeurtenis in mijn leven waar ik exact diezelfde emoties en gevoelens had. Hierin bevind zich namelijk een neurologische koppeling, die ervoor zorgt dat ik in het heden continu onbewust wordt getriggert en dus stress voel.

Op het moment dat ik de oorsprong te pakken heb, zet ik daar een aantal NLP oefeningen tegenover die ik bij mezelf kan toepassen en verdwijnt de neurologische koppeling. Dus vanaf nu ervaar ik geen stress meer op dit specifieke moment waar ik telkens onbewust aan werd herinnerd. Maar ben ik weer een stukje lichter en bevrijd van mijn emotioneel trauma, dus heb ik steeds minder stress.

Hierdoor word ik stabieler en evenwichtiger. Heb ik nog zelden een kutdag, wat voorheen échte kutdagen waren. Maar ik voel ze niet meer op die manier. Hoe ellendig de dag ook verloopt, het heeft niet langer zijn invloed op mij. Al stort mijn hele wereld in, verdwijnt alles en iedereen uit mijn leven wie ik lief heb.

Ik blijf overeind. En als het mij wél raakt, ben ik weer vliegensvlug overeind. Want ik weet hoe ik dat emotioneel trauma moet oplossen, zodat ik in het dagelijkse leven geen stress meer ervaar. En dat wil ik jou ook graag leren! Dus blijf effe lezen...

Want hoe heerlijk is het, als jij die invloed kunt uitoefenen op je eigen leven. Dat jij de baas wordt en de controle krijgt over je gevoelens en emoties. Dat je hierdoor gelukkiger, gezonder en succesvoller in het leven komt te staan. Kei fijn toch?!!!

Al vanaf €199 leer jij in een online training hoe je deze NLP oefeningen op jezelf toepast, zodat al jouw problemen als sneeuw onder de zon verdwijnen. Liever privé coaching en training bij mij volgen? Een skypesessie kost slechts €65 en face to face coaching €75 per uur. Hierin kunnen we per sessie, 1 of 2 thema's behandelen.

Volg je liever een complete privé training? Die is NU in de aanbieding voor €995 excl. btw. Hierin leer jij alles wat je moet weten over jezelf. Hoe je de NLP oefeningen in het dagelijkse leven toepast op jezelf, zodat jij die gewenste groei en ontwikkeling krijgt. Online leer je dat uiteraard ook, alleen dan geheel zelfstandig met mij als online coach.

Dus voor elke portemonnee of probleem is er keuze genoeg! Heb jij aan een paar losse sessies genoeg? Ga je liever regelmatig uiteten? Of leer je liever zelf dagelijks koken? Met of zonder begeleiding? Want dat zijn de verschillen tussen offline en online training en coaching. Moeite met kiezen?

Ik help je graag! Vraag nu een geheel vrijblijvend intake gesprek met mij aan. Start vandaag nog met jouw nieuwe leven! Want als je altijd doet wat je altijd deed. Ga je ook altijd krijgen, wat je altijd kreeg. En ik vind dat het onderhand tijd is, dat jij leert hoe je de gelukkigste, gezondste en succesvolste versie van jezelf wordt.

Want dat gun ik jou! Jij jezelf ook? De beste investering die jij jezelf kunt wensen. Investeren in je persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt er zoveel voor terug! Je hebt vast al eens gefantaseerd hoe jouw leven zou zijn, als al jouw problemen verdwijnen. Heerlijk gevoel is dat he?! En ik help je graag om dat te realiseren.

Fijne dag! Straal alsof je jouw eigen zonnetje bent. Wat dat ben jij! Je kunt nooit alles veranderen om jou heen. Maar wel hoe jij tegen de dingen aankijkt. Dus ook al bevind jij jezelf in alle narigheid, dat hoeft niet zo te voelen. Als je maar dat emotioneel trauma doorbreekt en jezelf bevrijd van die ene neurologische koppeling. Dan verschijnt er vanzelf dat lichtje van intens geluk in jou.

Meer weten of lezen? Bezoek een van mijn websites, download mijn E-Book voor gratis tips & inzichten en vraag direct een vrijblijvend intake gesprek met mij aan. Succes verzekerd! Want waar een wil is, is een weg.  


 

Wie ben ik?
Mijn naam is Tamara Straatman – NLP Quality of Life coach en ooit woog ik 97 kilo, was ik ernstig depressief en had ik last van allerlei chronische lichamelijke ziektes. Ook had ik een enorm laag zelfbeeld, slechte relaties zowel in de liefde als vriendschappelijk en weinig zakelijke successen. Door al mijn onzekerheden, schuldgevoelens, frustraties, angsten, schaamte en verdriet aan te pakken met NLP Quality of Life coaching verdwenen alle ‘klachten’ spontaan uit mijn leven. Nu ben ik intens gelukkig, kerngezond en ken vele zakelijke successen. 

Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!