Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Wens jij jezelf een ernstige ziekte toe of blijf jij liever gezond?!

Stel je eens voor… Zou jij liever 80 worden en jezelf nog steeds kerngezond voelen, de jeugdige gezellige opa en oma zijn voor al je kleinkinderen. Of zou jij liever met je 60e bezwijken aan een westerse ziekte of rondtobben met allerlei klachten tot aan je dood. Welke versie wens jij jezelf en jouw kleinkinderen toe?


Mij lijkt het eerste! Maar we doen meestal het tweede…


Om dit te begrijpen wil ik een aantal dingen uiteenzetten. Erfelijkheid bestaat niet, dat is een verzinsel van de farmaceutische industrie om jou te beïnvloeden. Nieuw wetenschappelijk onderzoekt (EPI genetica) toont aan dat levensstijl (o.a. stress en voeding) de grootste boosdoener is. Als men namelijk stress heeft en dat gebeurt nogal dagelijks, dan pleegt dat een roofbouw op onze essentiële voedingstoffen. Daarbij eten wij vaak ongezond, vooral in tijden van stress. Dus krijgen wij te weinig gezonde bouwstoffen binnen en voed ons lichaam zichzelf met deze ‘verkeerde bouwstenen’.

Hierdoor raken je organen ondervoed, ontstaat er een ‘verkeerde’ hormoonhuishouding en celdeling. Want we voeden onszelf met de verkeerde brandstof. Namelijk teveel suikers, zouten en de slechte vetten. En de gezonde voeding die wij binnen krijgen is noodzakelijk om onze stress te reguleren, daar gaan namelijk al onze essentiële bouwstoffen als eerste heen. Want stress betekent vluchten, vechten of overleven voor het onderbewustzijn. Je reptielenbrein komt in actie bij stress en dat moet eerst zien te overleven, je gezondheid komt later wel…

Dus dit is een hele natuurlijke en gezonde reactie. Maar we eten dus te Westers! Daarbij is ons eten verschraald, de hoeveelheid essentiële voedingsstoffen is aanzienlijk minder als ooit tevoren. Dat komt omdat wij onze natuur vergiftigen met alle chemicaliën. Dat zit bijvoorbeeld in medicatie, bestrijdings- schoonmaakmiddelen, make-up, huidverzorging enzovoorts. Wij gebruiken dit dagelijks en dit beland via ons afvalwater weer terug in de natuur, nadat het eerst onze gezondheid beschadigt om vervolgens de natuur te vergiftigen en zodoende onszelf weer.


The circle of life!


Deze chemicaliën hebben namelijk een enorme invloed op onze hormoonhuishouding, ze brengen ons leven in gevaar. En een kankercel is eigenlijk niets meer, dan een cel die te weinig zuurstof bevat én teveel suiker bevat. Gewoon door een tekort aan essentiële voedingsstoffen en teveel verkeerde bouwstoffen in ons lichaam (en onze voeding). Daarbij de continue stress die wij dagelijks ervaren, die roofbouw pleegt op die essentiële voedingsstoffen om je lichaam gezond te houden. Dat klinkt bijna als een kansloze missie, maar ik heb goed nieuws voor jou!

Want door training en coaching kun jij alle stress uit je leven bannen. Alle negatieve emoties en gedachtes verdwijnen als sneeuw onder de zon, zodat jij nooit meer stress ervaart. Daarbij het gebruik van de juiste voedingssuppletie zorgt ervoor dat jij je lichaam weer in balans brengt. Alle chronische gezondheidsklachten verdwijnen hierdoor spontaan, zonder enige medicatie of operatie. Gewoon met alleen maar natuurlijke ingrediënten in een superhoge dosering. En vergeet daarbij het gebruik van ECO vriendelijke make-up & huidverzorging niet, zodat jouw hormonen in balans blijven.

Maar ook de natuur zichzelf kan herstellen van alle schade. Zodat onze kleinkinderen naast een kerngezonde jeugdige en gezellige opa of oma, ook een veilige levensomgeving krijgt. Een natuur die schoner en redzamer is dan hij nu is. Want ik geloof dat wij mensen de natuur beter mogen behandelen, want zij is de enige plek waar wij kunnen wonen. En als wij haar constructief blijven vergiftigen is het eerdaags klaar met ons. Weg veilige leventje, weg toekomst. Daag kleinkinderen, sorry dat opa en oma nooit goed hebben geluisterd naar iemand die het het beste voorheeft met iedereen. Maar alleen maar onze kop in het zand hebben gestoken…


En waarom?!


Vaak is het een gemak, geld of status kwestie. We vinden het makkelijk om te kopen wat voor de hand ligt, wat voor het grijpen ligt en kijken niet verder dan onze neus lang is. Terwijl jezelf ergens in verdiepen en bij de échte kenner informeert, je wijzer maakt dan gemakzucht. Ook kijken we liever hoe we op kort termijn zoveel mogelijk geld kunnen uitsparen, zodat we zoveel mogelijk kunnen kopen voor zo weinig mogelijk geld en wat boeit ons de kwaliteit en de gevolgen voor onze gezondheid ons nou. Terwijl dit gedrag je op lange termijn alleen maar ontzettend veel geld (en tijd) gaat kosten en duurzaamheid juist veel meer geld (en tijd) oplevert. Ook vinden we vaak de buitenkant belangrijker dan de binnenkant, want we willen allemaal een dure auto, de luxe vakanties, de merkkleding enzovoorts… Terwijl gezondheid toch écht je kostbaarste bezit is lijkt mij!

Ben jij bereid om te investeren in jezelf?! Gun jij jezelf de allerbeste gezondheid cadeau?! Wil jij ooit die kerngezonde, jeugdige en gezellige opa of oma voor je kleinkinderen zijn?! En wens jij hun een gezonde levensomgeving toe?! Zodat ook zij weer kunnen genieten van hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen… Jij kunt het verschil maken! Zowel in je eigen leven, als in dat van hen. Investeer VANDAAG nog in jezelf, want je leeft altijd NU en later komt helaas niet. Wees je ervan bewust dat alle brandstof die jij jezelf NU geeft, de toekomst later bepaalt. Zowel voor jouzelf, als je kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen…


Wat geef jij HEN en JEZELF voor toekomst?!


Ik zou het wél weten! Ik investeer dagelijks in mezelf. Zowel met coaching en training, als het gebruik van de juiste voedingssuppletie en ECO vriendelijke huidverzorging & make-up. Laat mij jouw voorbeeld zijn. Ooit was ik chronisch ziek en nu ben ik kerngezond. Ik verdiep mijzelf al jaren in dit fenomeen. Hoe je reptielenbrein in relatie staat tot ziekte en gezondheid, maar ook wat de gevolgen zijn van symptoombestrijding (medicatie & operaties). Daarnaast gebruik ik sinds voorjaar 2016 hoogwaardige voedingssupplementen en heb ik al mijn huidverzorging & make-up verwisseld voor de ECO vriendelijke versie. En geloof mij, het maakt verschil in alles! Uiteindelijk houd je meer geld over én behoudt je gezondheid, het is alleen even omschakelen in je oude gewoontes. Daar help ik je graag bij!


Neem DIRECT contact met mij op & start VANDAAG nog met jouw


nieuwe gezonde leven.Bekijk ook mijn online TV programma UNTOLD om meer inzicht te krijgen over ziekte & gezondheid, de leugens vanuit de farmaceutische, voedings- én beauty industrie... Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!