Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Niemand zo puur en mooi als jij

Als klein meisje verbaasde ik mijzelf over mensen. Ik zag mensen zoals zij werkelijk zijn. En ik zag hoe zij dit probeerde te verbloemen. Waarom?! Ik snapte er niets van. Bleef maar vragen stellen. Maar kreeg altijd te horen dat ik onzin praatte. Dat heeft mij doen twijfelen aan mijn eigen ik. Ik kreeg daardoor ook een enorme hekel aan mijn eigen ik. Ik werd continu afgewezen door mijn omgeving. Nog altijd krijg ik te horen dat ik té dichtbij kom. Mensen zijn bang voor die echtheid. Ze leven liever een leugen uit angst. En daarmee namen ze ooit mijn geloof in mezelf af…

Maar inmiddels ben ik niet meer het kleine meisje. Heeft alle twijfel, schuldgevoelens, verdriet, boosheid, angst en schaamte opzij gezet. En verkeer weer opnieuw (of nog steeds) in dezelfde situatie. Maar nu weet ik beter. Wat ik voel is écht. Wat mensen doen is fake. Nou, bijna alle mensen dan. Er zijn namelijk maar heel weinig mensen die 100% zichzelf durven omarmen. Bang om zichzelf opnieuw te verliezen aan het ‘kwade’. Bang voor de afwijzing van de ander. Leven liever een leugen. Dan dat ze hun werkelijke zelf durven omarmen. A beautiful soul…

Wat dat ben jij diep van binnen. Een prachtige ziel. De meest mooie verschijning die je nooit eerder hebt ontmoet. Iemand waarvan jij alleen maar kon dromen. Zo mooi en puur. Dat ben JIJ. Echt waar! Het zit diep in jou verscholen. Jij bent de meest liefdevolle persoon die ik ken. Je kent alleen maar liefde. Geen zorgen, geen twijfels. Geen boosheid, geen frustraties. Geen verdriet of schuldgevoelens. Geen schaamte of allerlei angsten. Maar puur zoals jij bent. Een bommetje van vreugde. Intens levensvreugde! Stralend van geluk. Tevredenheid. Pure zijn.

En zo is mijn beleving van jouw diepste ik. Wat diep in jou verscholen zit. Omdat jij waarschijnlijk net als ik afgewezen bent. Je hebt het gevoel niet te mogen zijn. Dat je niet welkom bent. Maar jij bent meer dan welkom. Het is NU juist tijd om op te gaan staan. In je kracht te gaan staan. Daar waar jij jezelf thuis voelt. Daar waar jij thuis bent. In liefde aanwezig zijn. Draagvlak hebben. Jezelf gedragen voelen. Vleugels om je heen. Geborgen en veilig zijn. Dat wil ik jou graag leren. Zodat al onze kinderen het gevoel krijgen welkom te zijn. Want je kunt iemand pas welkom heten, als je jezelf welkom heet. En dus nooit meer iets of iemand afwijst, die vanuit zielenliefde jou omarmt.

Wees welkom in mijn wereld.


Wil jij jezelf omarmen? Leven vanuit liefde. En daarmee alle chaos herstellen die onze mind ooit gecreëerd heeft? Niet langer in tekorten denken, maar in alle overvloed leven. Liefde kent geen grenzen. Liefde is eindeloos. Liefde kent geen haat. Liefde kent geen oorlog. Liefde kent geen ruzies. Liefde kent geen innerlijke conflict.


Liefde is… mooi & puur!


Liefde zorgt ervoor dat jij gelukkiger in het leven staat. Liefde zorgt ervoor dat jij gezond bent én blijft. Liefde zorgt ervoor dat jij succesvol door het leven gaat. Liefde geeft jou alles om te overleven. Liefde gaat altijd door. In welke vorm dan ook. Liefde is oneindig. Liefde is nooit te stoppen. Liefde overwint alles. Liefde kun je zijn. Liefde kun je doorgeven. Liefde maakt de wereld een stuk mooier, zachter en lichter. Liefde brengt vrede. En die vrede begint bij jou. Innerlijke vrede. Zijn.

 

 

Wie ben ik?
Mijn naam is Tamara Straatman – NLP Quality of Life coach en ooit woog ik 97 kilo, was ik ernstig depressief en had ik last van allerlei chronische lichamelijke ziektes. Ook had ik een enorm laag zelfbeeld, slechte relaties zowel in de liefde als vriendschappelijk en weinig zakelijke successen. Door al mijn onzekerheden, schuldgevoelens, frustraties, angsten, schaamte en verdriet aan te pakken met NLP Quality of Life coaching verdwenen alle ‘klachten’ spontaan uit mijn leven. Puur door het opruimen van mijn traumatische gebeurtenissen in het verleden, kon ik deze emoties makkelijk loslaten. Nu ben ik intens gelukkig, kerngezond en ken vele zakelijke successen. 


Meer geluk, gezondheid of financieel succes in jouw leven?  


Wil jij dat ook ervaren? Of gun jij dat de mensen die jij lief hebt? Jij kan door simpelweg mijn trainingen aan te bevelen in jouw netwerk €50 per verkochte training verdienen. Deze online trainingen kun jij aanbieden in jouw netwerk voor slechts €199 per training. Momenteel zijn 2 online trainingen actief, maar in de toekomst volgen meerdere titels/ problemen, waar jij dan een oplossing voor kunt bieden. Start vandaag nog als mijn businesspartner want…


Jouw NIEUWE leven, begint VANDAAG.Volg NU zelf mijn online training en/ of verspreid mijn liefde voor de mensheid

- In 10 stappen het figuur van je dromen! Je ideale droomfiguur eenvoudig bereiken zonder te diëten of jezelf uit te hongeren, maar puur door het veranderen van je mind-set je ideale gewicht bereiken

- In 10 stappen succesvol afscheid nemen van je faalangst! Zeg gedag tegen al jouw beren op de weg, door je manier van denken effectief te veranderen waardoor jij moeiteloos al jouw doelen succesvol gaat realiseren

 

Je krijgt in deze online trainingen:

 • In 10 stappen inzicht in jezelf, jouw onbewuste drijfveren en hoe dit in relatie staat met geluk, gezondheid én succes.
 • Maar ook hoe je dit effectief in jezelf kunt veranderen, zodat jij het gewenste resultaat realiseert. 
 • Tekst en uitleg met video’s. Inspiratie Moodboard. Steungroep/ forum voor feedback.
 • Diverse NLP oefeningen zodat jij effectief verschil gaat ervaren in jouw onderbewustzijn en dito resultaten in het leven. 
 • E-book: Meer geluk, gezondheid of financieel succes in jouw leven?

 

Heb je liever privé coaching of training van mij? Mail mij dan!

 

Wil je ook leren hoe je;

 • meer zelfvertrouwen krijgt;
 • er fantastisch uit kunt zien;
 • uitstekende relaties krijgt;
 • werk vindt waar je hart naar uitgaat;
 • je financiële situatie verbetert;
 • lekker in je vel komt te zitten?

 

Ben je niet tevreden met je werk, je relatie of je leven?

Wil je wel veranderen, maar denk je dat het niet kan of dat het je te veel tijd kost?

Neem dan contact met me op!

 

Love Yourself and make it happen!


Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!