Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Ben jij weleens NIET succesvol, maar zou jij dat wél graag ALTIJD willen zijn?!

Iedereen is weleens NIET succesvol. Vaak proberen we het 'even', maar geven de moed alweer snel op als het even tegenzit. We geloven er niet meer in. Niet meer in ons eigen kunnen. Of we geven de ander de schuld ervan. Herken je dat bij jezelf?

Dat je dolenthousiast ergens aan begint. Maar ineens zit het hartstikke tegen. En zakt de moed je in je schoenen. Je weet dat je het kunt. Maar toch mislukt 'je project' elke weer opnieuw. Je wordt onzeker. Het geloof valt weg. En je stopt er zomaar mee. En dat is hartstikke zonde!

Ben jij zo een die continu stopt met roken? Of start met lijnen. Of altijd maar uitstelgedrag vertoont? Vreselijke zenuwen kent wanneer een belangrijke prestatie in aantocht is? Ik denk dat wij dit allemaal wel ergens in herkennen. Zij het in een andere context, maar we doen het jammer genoeg allemaal.

Niets om jezelf voor te schamen dus. Wel onwijs zonde dat je hierdoor de kans op succes laat liggen. Want dat succes ligt voor het op grijpen. Het zit hem namelijk in je eigen mindset. Jouw emoties en gedachtes zijn bepalend voor jouw gedrag. En negatieve emoties en gedachtes, creëert negatief gedrag.

Klinkt eigenlijk best logisch toch? Stiekem weten we dit ook wel van ons zelf. Maar vinden dit lastig te erkennen. Terwijl daar juist de sleutel tot zelfbevrijding ligt. Want zodra je het probleem erkent, iets gaan doen aan je gedrag en dus je mindset effectief verandert, krijg jij gegarandeerd positieve en gewenste resultaten.

Klinkt goed toch?! En nu gaat het nog leuker worden... want ik ga jou leren hoe je jouw negatieve emoties en gedachtes loslaat. Stel je eens voor! Nooit meer stress voelen. Altijd lekker in je vel zitten. Moeiteloos al jouw doelen bereiken. Hoe dan?! Via mijn online trainingen:

'In 10 stappen verlost van je faalangst'

&

'In 10 stappen het figuur van je dromen'.


Ook kun je kiezen voor face to face coaching/ training met mij. Wil je hier meer over weten? Vraag dan een gratis intake gesprek met mij aan via info@tamarastraatman.nl of sms mij op 06-53891813. Is het duur? Welnee! Een online training kost slechts €199. Een prikkie in vergelijking wat het jou allemaal oplevert. Bedenk dit maar eventjes...

Nooit meer stress ervaren. Eindelijk wél gestopt met roken. Het figuur van je dromen bereiken. Nooit meer uitstelgedrag vertonen. Geen last meer van zenuwen of ander ongemak. Maar gewoon ALTIJD SUCCESVOL zijn. Enig idee hoeveel geld/ tijd jou dat oplevert denk je? Daarom... perfecte investering in jezelf dus!


Start VANDAAG nog met jouw NIEUWE leven!


 

Wie ben ik?
Mijn naam is Tamara Straatman – NLP Quality of Life coach en ooit woog ik 97 kilo, was ik ernstig depressief en had ik last van allerlei chronische lichamelijke ziektes. Ook had ik een enorm laag zelfbeeld, slechte relaties zowel in de liefde als vriendschappelijk en weinig zakelijke successen. Door al mijn onzekerheden, schuldgevoelens, frustraties, angsten, schaamte en verdriet aan te pakken met NLP Quality of Life coaching verdwenen alle ‘klachten’ spontaan uit mijn leven. Puur door het opruimen van mijn traumatische gebeurtenissen in het verleden, kon ik deze emoties makkelijk loslaten. Nu ben ik intens gelukkig, kerngezond en ken vele zakelijke successen. 


Meer geluk, gezondheid of financieel succes in jouw leven?  


Wil jij dat ook ervaren? Of gun jij dat de mensen die jij lief hebt? Jij kan door simpelweg mijn trainingen aan te bevelen in jouw netwerk €50 per verkochte training verdienen. Deze online trainingen kun jij aanbieden in jouw netwerk voor slechts €199 per training. Momenteel zijn 2 online trainingen actief, maar in de toekomst volgen meerdere titels/ problemen, waar jij dan een oplossing voor kunt bieden. Start vandaag nog als mijn businesspartner want…


Jouw NIEUWE leven, begint VANDAAG.Volg NU zelf mijn online training en/ of verspreid mijn liefde voor de mensheid

- In 10 stappen het figuur van je dromen! Je ideale droomfiguur eenvoudig bereiken zonder te diëten of jezelf uit te hongeren, maar puur door het veranderen van je mind-set je ideale gewicht bereiken

- In 10 stappen succesvol afscheid nemen van je faalangst! Zeg gedag tegen al jouw beren op de weg, door je manier van denken effectief te veranderen waardoor jij moeiteloos al jouw doelen succesvol gaat realiseren

 

Je krijgt in deze online trainingen:

 • In 10 stappen inzicht in jezelf, jouw onbewuste drijfveren en hoe dit in relatie staat met geluk, gezondheid én succes.
 • Maar ook hoe je dit effectief in jezelf kunt veranderen, zodat jij het gewenste resultaat realiseert. 
 • Tekst en uitleg met video’s. Inspiratie Moodboard. Steungroep/ forum voor feedback.
 • Diverse NLP oefeningen zodat jij effectief verschil gaat ervaren in jouw onderbewustzijn en dito resultaten in het leven. 
 • E-book: Meer geluk, gezondheid of financieel succes in jouw leven?

 

Heb je liever privé coaching of training van mij? Mail mij dan!

 

Wil je ook leren hoe je;

 • meer zelfvertrouwen krijgt;
 • er fantastisch uit kunt zien;
 • uitstekende relaties krijgt;
 • werk vindt waar je hart naar uitgaat;
 • je financiële situatie verbetert;
 • lekker in je vel komt te zitten?

 

Ben je niet tevreden met je werk, je relatie of je leven?

Wil je wel veranderen, maar denk je dat het niet kan of dat het je te veel tijd kost?

Neem dan contact met me op!

 

Love Yourself and make it happen!


Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!