Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Trots op onze 'killerbody's'

Wat is een killerbody? Wie bepaalt de standaard norm? Wat is gezond? De een is van nature slanker gebouwd als de andere. Het ene lichaam heeft meer geleden als het andere. We dragen allemaal onze 'strepen'. Maar we kunnen ons lichaam wél koesteren uiteraard. Als jij gezond leeft krijg jij vanzelf het lichaam wat jou past.

Regelmatig sporten, dat is zeker gezond. Het gezondste zijn sporten als zwemmen, yoga en wandelen. Want hier gebruik jij jouw eigen lichaamsgewicht en forceer jij niet. Mijd zoveel mogelijk junkfood, suikers en ongezonde vetten. Vermijd sigaretten, alcohol en drugs. Eet en drink zoveel mogelijk natuurlijke producten, want dat houdt je jong en gezond.

Smeer je lijf in met natuurlijke producten, want gifstoffen wil jij toch niet smeren? Wees zuinig op je lijf. Je hebt namelijk maar één huis om in te wonen. Moet je daarvoor perse een killerbody hebben? Ik ambieer een zo'n gezond mogelijk lichaam. Ik hoef geen blokjes, ik wil gezonde organen en een dito gewicht.

Ooit woog ik bijna 100 kilo, nu schommel ik tussen de 75 en 80 kilo. Ik wil graag naar de 70 kilo uiteindelijk. Niet door operaties, extreem te sporten, te diëten of mezelf uit te hongeren. Maar puur door gezonder te leven. Door mijn mindset te veranderen viel ik spontaan al deze kilo's af. En ze zijn eraf gebleven, dus geen jo-jo effect die je normaal kent als je dieet.

Door mijn lichaam te reinigen met aloë vera en andere suppletie detox ik mijn lichaam elke dag opnieuw van alle gifstoffen. Gifstoffen die ik door mijn gehele leven heb verzameld en zichzelf innestelen in mijn lichaam, verdwijnen hierdoor ook spontaan. Ik voel mezelf letterlijk schoner en lichter in mijn lijf.

Mijn ongezonde levensstijl heb ik verruild voor een gezonder leven. Hierdoor verdwenen al mijn chronische ziektes. En blijven ze ook blijvend verdwenen. Ik gebruik naast natuurlijke voeding, voedingssupplementen, ik ambieer een stressloze mind en ik smeer dagelijks natuurlijke cosmetica en huidverzorging.

Zo krijg ik mijn eigen 'killerbody'. Alle schade uit het verleden is langzaam aan het herstellen. Zo is naast mijn overgewicht, mijn depressiviteit verdwenen zonder enige vorm van medicatie. Mijn chronische darmklachten zijn spontaan verdwenen, eveneens mijn eczeem klachten, burn-out klachten, vegetatieve klachten, spierspanningen, rugklachten bestaan nu ineens niet meer.

Ik voel mezelf elke dag jonger, fitter en energieker dan gister. En heb ik blokjes? Welnee. Wél houd ik mijn organen gezond. Levert me iets meer op dan een strakke buik lijkt mij. En dan erbij, mannen houden van vrouwen met rondingen. Echte vrouwen zijn geen planken in bed. Echte mannen overigens ook niet. Gewoon normaal is nog altijd het meest gewenst.

Houd jij ook van een gezond lijf? Wil jij gezond oud worden? Enge ziektes voorkomen? Wees dan bewust van je eigen levensstijl. En deze begint met de 'state of your mind'. Wil je hier meer over lezen? Volgende maand sta ik in Paraview met een groot artikel hoe Mindset jouw leven creëert in de zin van geluk, gezondheid en succes. Maar ook wanneer je het niet hebt, toch kunt krijgen...

Download op www.lifestyling.me mijn E-book voor gratis tips & inzichten, ook voor andere blogs, online trainingen & online tv.

Bekijk mijn www.ecodrogist.com voor de betere producten voor jouw gezondheid, allen producten zijn certificeert na uitgebreid wetenschappelijk onderzoek.

En wil je meer lezen over mijn bizarre levensverhaal of een vrijblijvend intake aanvragen? Ga dan naar mijn persoonlijke website www.tamarastraatman.nl of bel mij direct op 06-53891813.


Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!