Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Hoe gezond leef jij? En hoe gezond ben jij?

Ben jij bewust van het feit dat jouw huid je grootste orgaan is? En dat wij dagelijks zo'n 167 chemicaliën via onze dagelijkse verzorging binnen krijgen? En dat deze chemicaliën je lichaamsprocessen verstoren oftewel je lichaam op lange termijn schaden? Ongezonde voeding maakt je lichaam ziek, eten & drinken wordt nog enigszins gezuiverd door je lever maar huidverzorging dringt direct je bloedbaan binnen met alle gevolgen van dien...

Daarnaast raken al onze organen uit balans door onze levensstijl. Stress pleegt namelijk roofbouw aan essentiële voedingstoffen, waardoor organen een tekort krijgen aan essentiële bouwstoffen en waardoor ons lichaam zichzelf gaat voeden met het restant, ongezonde ziekmakende 'voedingstoffen' zoals chemicaliën, suikers en ongezonde vetten. Je lever raakt overbelast door een teveel aan gifstoffen.Tel daarbij de schade op van straling en luchtvervuiling...

Ook medicatie is slecht voor je gezondheid. Het onderdrukt misschien je klacht, maar geneest nooit de oorzaak van je klacht. Waardoor de oorzaak uiteindelijk van kwaad tot erger gaat, maar jij vaak niets daarvan merkt want je symptomen worden nou eenmaal onderdrukt. Wetenschappers onderzochten chronische ziektes en aandoeningen, daarbij de natuurlijke variant als medicijn (voedingssupplementen) zodat het lichaam kan genezen van zijn ziekte én erger kan voorkomen...

Shop nu al jouw ECO verantwoorde beauty en huidverzorging bij ECOdrogist.com zodat jij naast een stralend uiterlijk een goede gezondheid behoudt. Ook voor jouw dagelijkse hoogwaardige voedingssuppletie of afslankproducten kun jij terecht bij ECOdrogist.com zodat jij op een gezonde en verantwoorde manier jouw gezondheid behoudt, verbetert of zelfs terugkrijgt.

Schrijf jezelf in voor mijn nieuwsbrief voor de wekelijkse aanbiedingen!
Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!