Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Het lanceren van een nieuw merk/ product of dienst

Het meest lastige wat er is. Want onbekend maakt onbemind. Hoe maak je jezelf (of jouw merk) nu zichtbaar in een markt die nog niet weet dat jij bestaat. En vooral, hoe doe je dat met zéér weinig kennis van marketing en/ of met weinig financiële middelen. Je moet creatief, slim en innovatief zijn wil je jezelf (of een ander) kunnen branden als merk.

Ik heb mezelf ooit een doel gesteld. Ik wilde de grootste en bekendste life coach worden. Zodat ik zoveel mogelijk mensen kan bereiken om mijn kennis te delen. Inmiddels ben ik talloze interviews verder, zowel regionaal als landelijk heb ik zeer veel succes. Ik hoef mezelf niet langer te introduceren, maar wordt benaderd door de pers zelf over mijn expertise. Mensen weten mij te vinden omdat ik mezelf als een brand heb neergezet.

Wil jij jezelf of jouw bedrijf óók met groots succes zichtbaar maken. Jezelf onderscheiden, authenticiteit uitstralen, ze weten jou te vinden vanwege jouw expertise, jouw product of dienst op de juiste manier onder de aandacht brengen. Oftewel heb jij ondersteuning nodig in jouw PR of Branding, laat mij eens met jou meedenken! Ik bezit diverse strategieën (media, Social media, creëren van beleving, nieuwe concepten bedenken, klantanalyse et cetera) om jouw merk groots in de markt te zetten.

Meer info nodig? Bel mij direct op 06-53891813.

Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!