Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

FUCK THE SYSTEM!!!! Laat jij jezelf continu voorliegen of weet jij inmiddels beter...

Wij Nederlanders worden al jaren voor het lapje gehouden door de grote spelers in de consumentenmarkt. We laten onszelf verleiden door onze verlangens, maar kiezen steevast de verkeerde producten uit die allesbehalve onze verlangens waarmaken. De grote bedrijven pakken dit erg slim aan! Zij beloven van alles, wij geloven het direct zonder verder te kijken dan onze neus lang is. We vertrouwen hun blind op hun woord, terwijl ze niets kunnen waarmaken van al hun ‘valse’ beloftes. Of is het aan ons, om beter op te letten? En niet steeds in de hol van de leeuw te lopen…

Wij lezen namelijk nooit de kleine lettertjes. Etiketten worden niet gelezen, alleen de marketingkreten worden gezien en gehoord. Maar de ingrediënten kunnen nooit verkopen wat ze jou beloven. Laat jij jezelf een auto verkopen die rijp is voor de sloop, voor de prijs van een Ferrari? Nee toch?! Maar wat als je jou de Ferrari laten zien… En daarbij geen woord reppen over de realiteit? Waarom kijken wij nooit verder dan onze neus lang is? Waarom vertrouwen wij blind alle verkopers die alleen maar zorg dragen over het feit dat ze zoveel mogelijk aan jou willen verdienen. Waarom gunnen wij ons zuurverdiende geld aan bedriegers, leugens, valse beloftes en dito producten?

Het kan ook anders! Er zijn namelijk eerlijke producten, diensten en systemen. Mensen die jou willen helpen in plaats van zoveel mogelijk geld aftroggelen voor producten zonder waarde. Het punt is vaak, dat mensen dit niet willen geloven. Iemand die oprecht is word vaak voor een leugenaar aangezien. En een leugenaar wordt blind vertrouwd. Maar laat jij jezelf liever voorliegen of laat jezelf liever helpen vanuit integriteit? Leer dan verder kijken dan je neus lang is. Hoor de nieuwe geluiden aan. Ga op onderzoek uit. Ga zelf beleven en ervaren als iemand je een nieuwtje verteld. Vertrouw op je intuïtie, niet op wat je hersenen je laten geloven. Die zijn namelijk te manipuleren, maar je gevoel daarentegen, dat liegt nooit. Vertrouw op jezelf, vertrouw de juiste mensen.

Ikzelf ben de afgelopen jaren vele malen bewuster gaan leven. Ik heb nog nooit in medicatie geloofd als oplossing van jouw ziekte of aandoening. Daardoor ben ik zonder medicatie of operaties genezen van al mijn chronische klachten. Ik heb mezelf verdiept in het onderbewustzijn, oftewel het reptielenbrein. Hoe je gedachtes, je gezondheid creëert. Naast mentale voeding ben ik mezelf gaan verdiepen in ‘andere voeding’ zoals eten & drinken, verzorgingsproducten en supplementen. Jezus, wat bestaat er veel rommel! En we zijn daar niet eens van bewust… Maar volgen gewoon de grote massa met alle gevolgen van dien. De zorgkosten zijn nog nooit zo hoog geweest. De Westerse ziektes rijzen de pan uit. En toch blijven we steeds doen, wat we altijd al deden.

Gelukkig hoeft dat niet langer! Er zijn genoeg eerlijke producten te vinden voor een eerlijke prijs. Mensen denken vaak onterecht dat investeren in de betere producten voor jouw welzijn duurder is, dan ze nu gewend zijn. Maar dat klopt niet! Integendeel juist. Het product gaat langer mee, het is duurzaam is gebruik, je hebt minder nodig en je vermijd schade op lange termijn, waardoor je langer arbeidsproductief bent. En met eerlijke producten bedoel ik niet alleen fysieke producten zoals eten & drinken, verzorgingsproducten en supplementen, maar ook diensten om je welzijn te verbeteren. Onze verlangens en behoeftes vervullen wij vaak met ‘lege’ producten of diensten, waardoor er een soort van verslaving ontstaat. Je word afhankelijk van het product.

Bijvoorbeeld, mensen gaan tig keer op vakantie per jaar omdat ze het nodig hebben. Of zouden dat graag willen. Of ze gebruiken regelmatig alcohol, drugs et cetera om te kunnen ontspannen en alle zorgen te doen vergeten. Gadgets, kleding enzovoorts worden gekocht vanuit emotionele behoefte. Maar wat als je die behoefte intern vervult? Wat zou jou dit besparen op langere termijn? Wat zou het jou opleveren denk je? Hoeveel vrijheid zou je dan genieten? Hoeveel tijd, geld of energie zou je dan overhouden voor de dingen die er écht toe doen? Daarom is mindset, kennis van jouw reptielenbrein zooooo belangrijk. Het maakt jou sterk, krachtig en evenwichtig. De creator van je eigen leven. De stuurman aan het roer van je eigen schip. Leven vanuit pure intentie in plaats van leven vanuit je oncontroleerbare emoties. Doen waar jij écht gelukkig van word. Jouw ultieme droomleven creëren. Meer geluk, gezondheid en financieel succes in jouw leven. It’s up too you!!

Aan wie of wat besteed jij liever jouw centen? Aan een leugenaar die niets geeft om jouw welzijn en jou ‘lege en valse’ producten verkoopt om zoveel mogelijk aan jou te kunnen verdienen? Of aan iemand die het beste met jou en jouw welzijn voorheeft, met eerlijke producten die wél doen wat ze beloven en daarbij in feite bespaart op al jou uitgaves? Laat jezelf helpen door de juiste persoon, want alleen dan help jij jezelf naar een betere wereld. Meer geluk, gezondheid of financieel succes voor jou? Bel mij op 06-53891813. Ik help jou met alle liefde en plezier! Want als jij gelukkig bent, ben ik het ook. En dit zeg ik recht vanuit mijn hart, want ik gun het jou. Fuck the system, alle leugenaars, alle loze beloftes, lege inhoudsloze producten die jouw meer schade brengen dan goeddoen. Op naar een eerlijke en transparante wereld! 


Bekijk hier mijn video!

 


Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!