Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Eye-opener: Levensstijl is altijd de oorzaak van ziekte

Momenteel ben ik bezig in een boek: Traumasporen. Een Amerikaanse psychiater onderzoekt al sinds de jaren 70 de gevolgen van trauma. Hoe trauma je lichamelijke en geestelijke gesteldheid bepaalt. De voorloper hiervan is Quantum Fysica, wat zelfs al vanaf 1907 bestaat. Einstein ontdekte destijds dat onze lichamelijke en geestelijke conditie, het logische gevolg is van de staat van het onderbewustzijn. Met andere woorden, je gevoelens en gedachtes vertegenwoordigen jouw gehele gezondheid. Tegenwoordig noemen we het EPI genetica en zij bestuderen de 'zogenaamde erfelijkheid' in het DNA en de omkeerbaarheid van deze zogenaamde erfelijkheid.

Alle ervaringen in het leven sla jij onbewust op.

Dit noemen ze programmering vanuit het onderbewuste. Je kunt ons brein vergelijken met een computer. We zitten allemaal boordevol data. Positieve ervaringen, maar ook negatieve ervaringen (trauma). En die laatste zijn verantwoordelijk voor jouw lichamelijke en geestelijke conditie. Want telkens als jij onbewust wordt herinnerd aan jouw trauma, krijgt je lichaam een opdonder. Elke negatieve emotie of gedachte is een vorm van trauma. Dus alle boosheid, frustraties, verdriet, schuldgevoelens, schaamte, angsten enzovoorts zijn allemaal voorbeelden van (emotioneel) trauma. Alle stress in jouw leven is trauma en heeft een negatieve uitwerking op jouw gezondheid.

Je lichaam is continu bezig met herstellen van je trauma.

Het vechten, vluchten of overlevingssysteem wordt geactiveerd. Je lichaam maakt nu adrenaline aan. En vecht als het ware tegen zichzelf. Want het trauma bestaat allang niet meer. Je werd er slechts even aan herinnerd in je onderbewustzijn. En dit proces blijft zich continu herhalen, totdat je simpelweg jezelf geprogrammeerd. Tot die tijd staat je lichaam stijf van de stress. Hierdoor vraagt je lichaam continu om voedingsstoffen. Want die adrenaline moet ergens van geproduceerd worden. Dus je pleegt roofbouw op je lijf. Want als het hiervoor gebruikt wordt, hebben je organen niets meer om zichzelf te voeden. En vanuit hier ontstaat een chronische disbalans in je lichaam en dus ziekte.

Trauma = stress, stress = ongezond zijn

Naast dat de stress roofbouw pleegt op de essentiële voedingstoffen die nodig zijn om gezond te blijven, doen we vaak ook de ongezonde dingen om onze stress te verlichten. Dit geeft het lichaam nog meer stress, dus nog meer roofbouw + de verkeerde voedingsstoffen waar ons lichaam gretig gebruikt van maakt, want er is niets anders 'in huis' dan dit. Je gaat nu je lichaam bouwen op drijfzand in plaats van cement, met alle gevolgen van dien. Hoe zit dat dan met onze erfelijkheid? Wij kopiëren het gedrag van onze naasten. Dit gaat ook geheel onbewust, maar is in feite dus je programmering van het onderbewuste met alle gevolgen van dien. Hiervoor zou je jezelf eens kunnen verdiepen in familieopstellingen. In elke familielijn zitten namelijk gebreken op emotioneel vlak, dus trauma.

Gezondheid & ziekte is pure logica

De logica van gezondheid, het ontstaan van een chronische ziekte en het genezen van deze ziekte is zo onwijs simpel te begrijpen. Je moet jezelf er alleen in willen verdiepen, wat de meeste van ons niet willen omdat ze het té confronterend vinden. Maar zeg nou zelf, zou je niet liever een oplossing willen weten voor het genezen van je ziekte of het kunnen voorkomen van een mogelijke ziekte. Dan dat je liever je kop in het zand steekt en blijft ontkennen hoe simpel het lichaam in elkaar steekt. Ik snap dat de medische wereld deze kennis niet omarmt. Stel je eens voor, alle chronische ziektes verdwijnen van het straatbeeld. Weg massa inkomens! De farmaceutische industrie voert niet voor niets een klopjacht tegen holistische geneeskunde. Willen een verbod op homeopathische producten en voedingssupplementen. Natuurlijk willen zij dat! Wij zijn een groot gevaar voor hun verdienmodel. Maar voor jou... daar zou het toch anders voor moeten zijn.

Wat vind jij belangrijker?

Het is jouw gezondheid. Jouw leven wat telt. Laat jezelf niet langer voor de gek houden, maar ga op onderzoek uit. Geloof niet klakkeloos wat men zegt, maar ga zelf ervaren. Medicatie of operaties onderdrukken en verhelpen alleen de symptomen. Jij blijft hun favoriete melkkoe, het goudmijntje. Natuurlijk is het fijn om direct een oplossing te hebben voor jouw klacht. Maar als je de oorzaak te pakken hebt, verdwijnt je klacht voorgoed. Ik ben samen met nog talloze anderen genezen van hun chronische ziektebeeld. Van kleine onschuldige dingen tot levensbedreigende ziektes. Simpelweg omdat wij allemaal nooit geloofden in de medische westerse aanpak. Wij pakten de oorzaken aan van onze ziektes, op de manier van de oosterse wijsheden. Oftewel holistische geneeskunde!

Lichaam en geest zijn samen één.

Wij ontdekten de kracht van het onderbewustzijn. We ontdekten allemaal de kracht van de natuur. De helende werking van het menselijke lichaam, hoe wij alle negatieve emoties en gedachtes los konden laten. Hoe wij onszelf konden her programmeren tot een nieuwe werkelijkheid. Van chronisch ziek, tot kerngezond. Velen gingen je voor. En altijd via de holistische aanpak. Nooit met medicatie of operaties. Want als je het symptoom onderdrukt, blijft de oorzaak altijd bestaan. En vind het een nieuwe weg. Je wordt opnieuw ziek, krijgt andere klachten. Het gaat van kwaad tot erger. Dus pak asjeblieft altijd de oorzaak aan van je problemen en negeer je signalen nooit. Want helaas doen we dat maar veel te vaak en zijn we vaak te laat...

Als je vragen hebt, stel ze NU.

Mijn expertise is het onderbewustzijn, hoe staat dit o.a. in relatie met jouw gezondheid en hoe kun jij dit positief beïnvloeden. Ik geef hierin coaching, trainingen en lezingen. Ik heb ook speciaal online programma's gemaakt voor de kleinere portemonnee. Want ik gun iedereen deze unieke én kostbare kennis. Daarnaast heb ik mijn ECOdrogist.com een webshop met de betere producten voor jouw gezondheid. De beste voedingssupplementen, gifvrije en natuurlijke huidverzorging, dito make-up, haarverf enzovoorts. Allen om jou, jouw goede gezondheid terug te geven. Want ook dit hoort bij een gezonde lifestyle. Wees bewust van wat jij dagelijks binnenkrijgt aan de juiste voedingsstoffen (of nog niet). En ook dit is te realiseren voor de kleinere portemonnee.

F*ck the farma maffia én omarm de holistische wijsheid.

In het oosten komen westerse ziektes nauwelijks voor. Tenzij je daar westers leeft, dan kun je op je vingers natellen dat jij ooit eenmaal aan de beurt komt. Laat de kennis van EPI genetica eens goed door je doordringen. Luister naar de stem van je onderbewustzijn. Volg je intuïtie. Ga ontdekken. Dan weet je dat dit alles klopt als een bus. Volg deze wijsheid, blijf gezond. Het is je kostbaarste bezit toch? Volgende mnd (feb) sta ik met een groot artikel in Paraview, waar ik het programmeren en her programmeren van het onderbewustzijn (oftewel reptielenbrein) en dito gevolgen in Jip & Janneke taal uitleg aan je. Wil je al eerder iets meer weten of lezen hierover?

Download NU gratis mijn E-book

Of vraag een vrijblijvend intake gesprek aan via www.tamarastraatman.nl of via mijn blog www.lifestyling.meIk wens jullie allemaal veel wijsheid én gezondheid toe!Ps: Het zou leuk zijn als jij hieronder jouw ervaring deelt met holistische geneeskunde en jouw eigen genezingsproces hierin.Reacties

Tamara Straatman op 18-01-2017 15:50

Dank je wel!

Marjolein Kranendijk op 18-01-2017 11:02

Geweldig artikel, Tamara! Ik ben het helemaal met je eens!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!