Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Extra inkomen nodig of geld besparen? Praktijk uitbreiden met div. ondersteunde health en /of beauty producten?

Als partner van LR Health & Beauty bespaar ik jaarlijks € 300 netto per jaar op mijn verzorgingsproducten en z'on € 800 per jaar extra op mijn voedingssupplementen. Daarbij zijn de producten van betere kwaliteit dan regulier én allen gecertificeerd, dus wetenschappelijk bewezen in het bevorderen van mijn gezondheid. Ik gebruik de producten nu sinds juli 2016 en ben erg tevreden over zowel het gebruik als het resultaat. 

Naast eigen gebruik verkoop ik de health producten via mijn webshop ECO.drogist.com en schrijf ik diverse supplementen voor aan mijn coachingsklanten in mijn praktijk voor een sneller herstel van hun lichamelijke en/ of geestelijke klachten. Daarnaast kun je als LR partner nieuwe partners inschrijven en ook hier zit een aantrekkelijk voordeel aan. Zodat je naast voordeel van eigen gebruik, een actief en passief inkomen genereert. Ook hierover ben ik erg tevreden als LR partner.

Lr Health & Beauty is een groothandel die via netwerkmarketing zijn producten verkoopt. Je hebt geen verplichtingen, geen dure investeringen, geen risico's. Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs, transparant verdienmodel, eerlijke voorwaarden, leuke verdiensten als LR partner in verkoop én ondernemingsopbouw. Wil je hier meer over horen, bekijk op mijn Linkedin profiel alle documentatie en/ of bel mij voor een vrijblijvend oriënterend gesprek op 06-53891813.

Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!