Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

De beste manier om gezond én jong te blijven!

Als je dit eenmaal probeert, wil je nooit meer anders. Ik heb het over Aloë Vera drinking gel om je lichaam te reinigen, detoxen, ontslakken en ontgiften van alle troep in je lijf. Alle organen worden gezuiverd van gifstoffen én voorzien van extra voedingstoffen. Naast dat het je lijf lichamelijk reinigt, zuivert het ook je emotionele stuk. Want lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wordt géén enkele dag ouder met Aloë vera

Veroudering komt met de jaren en dit heeft alles te maken met verzuring. Want elk orgaan heeft een bepaalde levenscyclus en is dus binnen een bepaalde periode geheel vernieuwd. Dat betekent dat jij in principe nooit écht ouder of ziek wordt, mits je gezond leeft. Iedereen kent stress of doet soms ongezonde dingen die direct schade berokkenen aan je lijf. 

Aloë Vera hertelt alle schade 

Met aloë Vera drinking gel herstel jij alle schade aan je lijf. Je zuivert jezelf van alle troep en hersteld dus de verzuring. Hiermee voorkom je veroudering en ziekte op lange termijn. Ook herstelt het van jou van ziekte en veroudering, mocht dat al het geval zijn. Voor elke chronische klacht of aandoening is er een 'cocktail' aan diverse suppletie. Die door wetenschappers zijn onderzocht én bewezen zijn, dat zij de chronische ziekte kunnen genezen en/ of waardoor je medicijn vrij kunt leven.

Koop enkel gecertificeerde producten

Ikzelf geloofde vroeger nooit zo in voedingssupplementen, maar ik kocht de 'verkeerde' inhoudsloze merken. Veel voor weinig inhoud dus, met dito resultaat. Nu ik de fantastische lijn van LR HEALTH & BEAUTY heb ontdekt, weet ik inmiddels beter. Deze producten helpen écht om jezelf lekkerder in je vel te voelen en ondersteunen het zelfgenezend vermogen van het menselijke lichaam.

Het resultaat

Sinds 6 mnd nu drink ik dagelijks de Aloë Vera drinking gel in combinatie met de Pro Balance (mineralen, die steevast elk persoon veel tekort komt). En afwisselend pak ik een ondersteund supplement om een specifiek orgaan te reinigen en te ondersteunen. Een geheel nieuwe wereld die voor mij open ging. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld! Wil jij dat ook ontdekken? Wil jij jouw gezondheid een enorme boost geven? Wil jij gezond oud worden en in je gezondheid investeren?

Aanbieding januari 

Deze mnd heb ik een aantal interessante aanbiedingen op rij, waaronder de Aloë Vera drinking gel 5+1 gratis. Echt een top product!!!! Wil je je weerstand verhogen? Pak dan de Cistus Incanus. Reishi, voor extra vitamine C en het zuiveren van je lichaam. Omega 3 voor een betere doorbloeding van het hart. De 28 days body mission voor de beste afslankproducten. Allen zijn wetenschappelijk gecertificeerd.  

Aloë Vera huidverzorging

Naast gezonde suppletie is huidverzorging ook enorm belangrijk. En die is uiteraard van Aloë Vera! Want niet alleen van binnenuit (drinking gel) heeft het een helende werking, ook vanuit buitenaf doet Aloë Vera wat zij belooft. Ze maakt jou jonger, gezonder en vitaler. Zodat je gaat stralen als een natuurlijke schoonheid. Want heb je ooit in je leven een lelijke bloem gezien? Misschien alleen als de voedingsbodem verschraald is... Dit geldt evengoed voor jouw eigen gezondheid!

Een schitterende gezondheid

Zonder de juiste voedingsbodem, geen goede gezondheid en geen stralende verschijning. Is je lichaam verschraald van de juiste voedingsstoffen door stress, ongezonde levensstijl et cetera, dan wordt jij ooit ziek, star en oud. Want je lijf is dan verzuurd en op een zure bodem, heeft nog nooit een prachtige bloem gestaan. Zelfs onkruid wil er zelfs niet leven. Dus zorg goed voor je jezelf, jouw lijf, jouw lichaam. Het is je kostbaarste bezit én onvervangbaar!

Iets om over na te denken

En waar ga jij in hemelsnaam leven als jouw lichaam het veel te vroeg begeeft? Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Wat zeg ik?! Soms kun je de dingen niet eens meer genezen als het eenmaal écht te laat is... dus wacht niet te lang en onderneem direct actie. Profiteer van deze té waanzinnige aanbiedingen voordat het te laat is. Waar je dat doet? Uiteraard bij ECOdrogist.com

Onderneem direct actie!

Bekijk direct onze aanbiedingen en bestel meteen jouw favoriete producten. Begin vandaag nog met gezond voor jezelf te zorgen. Dan profiteer jij direct én ook later van een goede gezondheid. En weet je wat het mooie is hieraan? Dan blijf jij langer bij degene die jij liefhebt én kunnen diegene die jou liefhebben langer genieten van jouw fantastische aanwezigheid. Want wat moeten we nou zonder jou...

Kom direct in actie! Bestel hier jouw favoriete aanbiedingen:

http://ecodrogist.com/nl_NL/promotions
 

 


Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!