Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Chronisch ziek... Dacht het niet!

Dit is iets wat jij in het ziekenhuis niet te horen krijgt, maar wat je zeker zou moeten weten. Daarom vertel ik het jou, zodat je achteraf nooit had kunnen denken 'Wist ik maar'... Alle chronische ziektes zijn te genezen als je ze holistisch gaat benaderen. Dus geen medicatie, operaties of andere symptoombestrijding maar het effectief oplossen van de oorzaken van jouw chronische ziekte. Ook erfelijkheid is een achterhaald iets hebben wetenschappers ontdekt.

Het DNA verandert door onze levensstijl en niet zoals eerder gedacht door onze zogenaamde 'erfelijkheid'. En waarom wordt deze kennis niet met jou gedeeld vanuit het ziekenhuis? Omdat zij de nieuwe wetenschap die inmiddels al ruim 100 jaar bestaat, niet omarmt. Want als zij dat gaan doen, stort een groot verdienmodel als een kaartenhuis in mekaar. Namelijk die van de farmaceutische industrie en zij bepalen ons zorgbeleid, dus wordt er gekeken naar cijfers en niet naar gezondheid. Jij bent handel voor hen, ziekte verdient verdomd goed.

Wat als jij geneest van jouw chronische ziekte waar jij misschien al tientallen jaren last van hebt? Wat als wij allemaal genezen van onze ziektes? Dan zou deze industrie alleen nog acuut trauma kunnen behandelen. Waar het in mijn ogen ook alleen voor bedoeld is. Maar wat zij blijkbaar 'vergeten' zijn. En dat is precies de reden dat ze jou onwetend houden. Deze informatie kost hen geld. Miljarden zelfs op lange termijn. Dus wat zij al jaren doen is deze kennis bewust ondermijnen.

Maar gelukkig heb ik daar weinig boodschap aan. Want onlangs stond ik weer met een groots artikel in de media hierover, dit keer in Paraview. Waar ik tot in detail uitleg hoe ziekte ontstaat en hoe je jezelf ervan kunt genezen. Maar natuurlijk ook hoe je een chronische ziekte zou kunnen voorkomen. Want de dag vandaag, bepaalt jouw toekomst.


Lees hier het gehele artikel --> Deel 1, Deel 2, Deel 3

Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!