Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Charwhite is een groot succes in ECO land --> WITTERE tanden op een 100% natuurlijke manier.

Wil jij ook wittere tanden maar dan zonder chemische reiniging? Dus op een verantwoorde manier je tanden bleken? Het product is nieuw bij mijn groothandel én nu al een bestseller. Wil jij ook graag Charwhite uitproberen? Het kost €34,95 per potje. En vanaf NU te bestellen bij ECOdrogist.com

Non-Toxic 
Last van verkleuring of vlekken op je tanden? Wil je gewoon graag wittere, schonere tanden? Charwhite Natural Teeth Whitening Powder 100% natuurlijk, maakt je tanden witter, gladder en schoner! Voor een stralende glimlach. Charwhite bevat poeder voor ongeveer 150 poetsbeurten!


* Geschikt voor gevoelige tanden
* 100% natuurlijk, plantaardig & VEGAN
* GMO-vrij
* Fluor-vrij
* Geur- en smaak-vrij


Natural glamour in een potje 
Charwhite Natural Teeth Whitening Powder bevat plantaardige actieve kool. Deze wordt verkregen uit kokosnootdoppen, ook wel activated charcoal genoemd. Het bindt verkleuringen, aanslag, maar ook bacteriën actief aan zich. En wat mag je verwachten? Bij dagelijks gebruik een stralende witte glimlach, gezonder tandvlees en een heerlijk schoon gevoel in je mond. Het is misschien even wennen om je tanden te poetsen met zeer fijn zwart poeder. Maar nadat je het resultaat ziet, wil je niet anders meer!

We love our planet! 
Charwhite is veganistisch, en geloven alleen in de kracht van plantaardige ingrediënten. Duurzaam voor het milieu en de wereld om ons heen, en veel gezonder voor jou! Met elke Charwhite die je koopt help je een arm gezin. 10% van de gehele omzet gaat naar goede doelen. Zoals Pencils of hope en Charitywater. Je helpt bij de bouw van nieuwe waterbronnen voor drinkwater, en je helpt kinderen naar school te laten gaan, waar ze leren lezen en schrijven. Daar word jij toch ook happy van?!


Charwhite, we love to make you smile!

Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!