Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Wil jij financiële vrijheid hebben? Nooit meer geldstress ervaren. Maar alles kunnen doen waar JIJ gelukkig van wordt. Omdat jij die mogelijkheid bezit. Hoe dan?! Via deze weg…

Wil jij minimaal € 300 tot € 800 per jaar besparen op jouw Beauty & Health producten? Denk aan verzorgingsproducten zoals tandpasta, doucheproducten, gezichtscrèmes, haarverzorging, make-up, parfum, voedingssuppletie en afslankproducten.

Wil jij binnen één jaar een passief inkomen opbouwen van minimaal € 2000 tot € 5000 per maand? En in een later stadium zelfs nog méér financiële vrijheid ervaren! Zelfs een inkomen vanaf € 20.000 of meer per maand mogelijk, auto van de zaak, pensioenopbouw, over-erfbaarheid direct vanaf je start.

Wil jij betere kwaliteitsproducten voor jouw innerlijke & uiterlijke verzorging, voor een beduidende lagere prijs inkopen dan jij nu gewend bent? Betaal minder, voor MÉÉR KWALITEIT. 

 

Bekijk NU deze youtube video!Algemene informatie over LR Health & Beauty

Alle Health producten zijn gecertificeerd, sommige zelfs gepatenteerd én allen wetenschappelijk bewezen. Alle Beauty producten zijn van een hoger kwaliteitsniveau dan reguliere merken voor een lagere prijs. Je betaalt enkel voor het product, niet voor het merk of de naam.

Waarom LR Health & Beauty?

Iedereen heeft een douche, verzorgt zich dagelijks. Dus je bedient 100% van de Nederlandse markt. De producten zijn enkel te koop via jou of rechtstreeks via de fabriek in Duitsland. Alle producten zijn van top kwaliteit. Bekende sterren zoals Bruce Willis verbinden zich aan ons product.

Het verdienmodel van LR Health & Beauty

Omdat wij niet via de reguliere weg verkopen (winkel/ detailhandel) besparen wij een hoop reclamekosten. Omdat wij via ons eigen netwerk de producten aanbevelen, ze zelf gebruiken omdat we er uiteraard erg enthousiast over zijn en daarom de beste adviezen kunnen geven, creëren we een win-win situatie waarvoor jij rijkelijk beloond wordt.

Waarom jij? 

Je helpt je medemens aan betere kwaliteitsproducten voor een lagere prijs. Je weet de beste adviezen te geven door eigen ervaringen. En je krijgt daarvoor betaald in euro’s. Mond tot mond reclame is iets wat we dagelijks onbewust doen. Maar dan zonder beloning…

Iedereen is een ervaren én succesvolle, maar onderbetaalde 'verkoper'

Ken je die film? Die is echt zooooo goed! Daar moet je écht heen joh! En de bioscoop et cetera verdient aan JOUW aanbeveling. Zonder jou, had jouw netwerk misschien deze fantastische film gemist. En daar mag jij rijkelijk voor beloond worden, vinden wij van LR Health & Beauty.

Bij ons wordt je rijkelijk beloond!

Daarom werken wij met een eerlijk en transparant systeem. Iedereen heeft gelijke kansen én rechten. Iedereen krijgt net zoveel beloning als de ander. En die beloning betaalt zichzelf uit in euro’s, waar jij niets anders voor hoeft te doen als mensen blij te maken. Zij blij = jij blij = wij blij.

Diverse mogelijkheden, voor ieder wat wils

Wil jij meer weten over de mogelijkheden binnen LR Health & Beauty? Jezelf die financiële vrijheid gunnen om te kunnen doen en laten wat jij wilt in het dagelijkse leven? En daarbij profiteren van betere kwaliteitsproducten voor minder geld, dan je nu gewend bent?

Bespaar en/ of verdien geld door mensen te helpen

Of misschien wil je alleen geld besparen of extra geld verdienen, dat kan natuurlijk ook! Ik geloof dat iedereen op haar of zijn manier gelukkiger wordt dankzij LR Health & Beauty. Iedereen heeft namelijk andere doelen en wensen, maar alle doelen en wensen zijn bij LR Health & Beauty te realiseren.

Samen staan wij sterker

Dinsdag 29-12 is er een informatie avond bij Prisé d’eau in Tilburg (19.30u - 22.00u) waar jij geheel vrijblijvend kunt kennis maken met LR Health & Beauty. Of maak direct een afspraak met mij, zodat ik jou 1-op-1 alle mogelijkheden voor jou binnen LR Health & Beauty kan belichten. Want LR Health & Beauty is er voor iedereen. Dus ook voor jou. En wij gaan je helpen naar jouw succes!

Mijn succes met LR Healht & Beauty

Wat ik zo fantastisch vind aan LR Health & Beauty? De vrijheid om je eigen doelen te bepalen, de gewenste financiële mogelijkheden binnen handbereik én de fantastische Health producten die mijn gezondheid een enorme boost hebben gegeven. Voor alle chronische ziektes/ aandoeningen is namelijk een oplossing! En bij LR Health & Beauty vind je deze, wetenschappelijk onderzocht én bewezen door een team van diverse wetenschappers.

Denk aan deze opties voor jouw succes

Ik verkoop deze Health producten dan ook via mijn ECOdrogist.com voor mensen die een gezonde levensstijl ambiëren, NU bewust gezond leven omdat ze later gezond OUD willen worden. En ik gebruik deze producten in ondersteuning met mijn coaching en training via tamarastraatman.nl voor de beste resultaten in stress management, burn-out klachten, depressie en andere lichamelijke ongemakken zoals slaapproblemen, darmklachten, huidklachten et cetera.


Nieuwsgierig geworden? Start NU jouw eigen succes!

Afspraak maken of jezelf aanmelden voor 29-12 bij Prisé d’eau in Tilburg
Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!