Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Tamara is genomineerd voor een VIVA 400 award!

Tamara is genomineerd voor een VIVA 400 award omdat ze dit jaar het boegbeeld van de anti-pestcampagne van minister Lodewijk Asscher was. Ze zegt ‘nee’ tegen pesten met haar eigen verhaal. Zeg jij ook NEE tegen pesten? Stem dan voor 4 november op Tamara!


Boegbeeld anti-pest campagne

Afgelopen jaar (juni  2016) was Tamara het boegbeeld van de landelijke anti-pest campagne van minister Lodewijk Asscher. Ruim 1,2 miljoen werknemers hadden het afgelopen jaar te maken met discriminatie, pesten en (seksuele) intimidatie op het werk.  Tamara zegt nee tegen pesten met haar eigen pest-verhaal. Ze wil hiermee pesters bewust maken van de emotionele gevolgen en de gepeste personen inspireren voor zichzelf op te komen. Zodat pesten geen enkele kans meer krijgt.

Volgens Tamara is pesten zoiets als bommen gooien met woorden. En ze vindt het vreselijk dat pestgedrag getolereerd wordt. Voor haar betekent verbaal geweld net zoveel als fysiek geweld. Beide moeten bestraft worden. Anders gaat het van kwaad tot erger, aldus Tamara. ‘Je had beter een eind kunnen maken aan je leven, dan hadden wij tenminste geen last meer van je gehad.’

Dat noemt ze het ergste wat haar ooit gezegd is. Maar tegelijkertijd ook het beste wat haar ooit is overkomen. Het maakte haar beresterk en bepaalde al haar succes. Van depressief naar dolgelukkig. 25 kilo overgewicht kwijt. Alle chronische lichamelijke klachten weg. Van een lelijk eendje transformeerde ze in een mooie stralende vrouw. Van viswijf tot internationaal model. En dat allemaal dankzij haar pesters en haar eigen inzichten.

 

 

Wat doet Tamara nog meer op maatschappelijk vlak?

Tamara houdt zich met diverse problematieken bezig zoals ziekte/ gezondheid en de problematiek die hierop voortvloeit. Zo wil ze de westerse ziektes en de bijbehorende hoge zorgkosten effectief terug dringen door voorlichting te geven over ‘Het reptielenbrein versus angst. En wat is de relatie hiermee tot je gezondheid?’ Onlangs mocht ze op het NICE congres ten overstaande van zo’n 150 deskundigen in de zorg haar expertise delen over Epi-genetica.

Daarnaast heeft ze een webshop ontwikkeld met ECO beauty- en huid verzorging voor iedereen die verantwoord zijn dagelijkse verzorging doet ten gunste van zijn eigen gezondheid én het milieu. Ook maakte ze afgelopen jaar een succesvol online tv show UNTOLD waarin ze zaken bespreekt die normaliter niet besproken mogen worden vanwege de financiële belangen die ermee behartigd zijn, maar wél in het belang van onze gezondheid zijn om te weten.

Tamara heeft een eigen coachpraktijk in Tilburg. Ze is een ervaringsdeskundige in het creëren van geluk, gezondheid en succes. Afgelopen jaar heeft ze in talloze media gestaan met haar bizarre levensverhaal en dito resultaten.Wat is een VIVA 400 award?

De VIVA400-lijst bestaat ook dit jaar weer uit een mix van bijzondere vrouwen. Van groene denkers tot wetenschappers en van stuntvrouwen tot ontwerpsters. Eén ding hebben ze gemeen: ze vallen op in hun vakgebied vanwege hun succes, doorzettingsvermogen en uiteraard talent.

Breng voor 4 november je stem uit. Stem op Tamara en maak bovendien kans op twee invite-only kaarten voor de VIVA400-awardshow op 17 november, inclusief een goed gevulde goodiebag!

Stemmen doe je hier! Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!