Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Hoe ontstaat een chronische ziekte? Hoe genees je ervan én hoe kun je het überhaupt voorkomen?

Dagdeal woensdag 28-9. Maar liefst 12 aanbiedingen op rij, met bizar hoge kortingen in de ECO drogist! De aanbieding blijft geldig tot vrijdag 30-9 uiterlijk 18u.
 

Hoe ontstaat een chronische ziekte? Hoe kun je jezelf genezen van een chronische ziekte? En nog beter, hoe kun je een chronische ziekte bij jezelf voorkomen? En wat betekent dit voor ons zorgsysteem zoals wij die nu kennen? Een begin van een nieuwe dimensie die zorgt voor een betere gezondheid en vele malen minder zorgkosten. Zeg het voort, zeg het voort... Want gezondheid is ons essentieelste bezit nietwaar? 

Ik maakte speciaal voor jullie een korte video (14 min) 


Bekijk hier alle aanbiedingen!


 

6 & 7 oktober NICE congres

Eindelijk mag ik mijn kennis overdragen aan de medische wereld. Zodat óók zij gaan beseffen dat holistische zienswijze de enige manier is om gezond te blijven én de zorgkosten te drukken. Wil je meer weten over mijn expertise? 

Sms of mail mij voor gratis én vrijblijvend advies! 

Meer info? 
Www.tamarastraatman.nl 
Www.lifestyling.me
Www.ecodrogist.com 

Mail mij op --> info@tamarastraatman.nl 
Of sms mij --> 06-53891813
Voor gratis advies van een ervaringsdeskundige!


Samen creëren wij een mooiere wereld. ImagineMINDSET training

Ben je geïnteresseerd in mij als coach of trainer? Vraag vrijblijvend een gratis intake gesprek aan of bekijk mijn online trainingen 'Succesvol je faalangst overwinnen' & 'Het figuur van je dromen' op mijn persoonlijke website Www.tamarastraatman.nl 

 
 
 
All the good things in life, are made with true love!

 

Volg mij hier op social media! 

En deel mijn nieuwsbrief met jouw netwerk.

 

 
 
Share
Tweet
Share
+1
Forward

 


Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!