Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Nieuwe producten met hoge kortingen in mijn ECO drogist!

NIEUW bij www.ECOdrogist.com --> LR Health & Beauty! 

Hebben jullie mij gemist? Ik jullie wel! In mijn laatste blog ben ik namelijk vergeten te melden dat ik eventjes er tussenuit ging, heerlijk op vakantie. Mijn vaste volgers op social media hadden dit al gezien. Helaas had ik geen tijd meer om jullie hiervan op de hoogte te stellen. Maar ik ben er gelukkig weer! Helemaal opgeladen en met talloze nieuwe ontwikkelingen. In mijn vakantie ben ik namelijk zéér actief geweest met mijn webshop.

Ik was namelijk al een tijdje op zoek naar uitbreiding van mijn ECOdrogist omdat ik mijn aanbod nóg niet volledig genoeg vond voor jou. Je hebt enerzijds mentale voeding (coaching en training) om jezelf gezond en in balans te houden, anderzijds ECO huidverzorging en make-up om gifvrij en verantwoordt je dagelijkse beauty ritueel te voorzien. En ik wilde jou nog graag iets meer aanbieden dan dat... Dus ik kwam in contact met LR Health & Beauty!

Het assortiment van LR Health & Beauty bestaat uit o.a. Aloë vera dranken, diverse voedingssuppletie, gewichtsbeheersing en Mindmaster anti-stress. Allemaal producten van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van een aantal zéér belangrijke certificaties, aanbevolen door artsen/ wetenschappers én wetenschappelijk onderzoek toont de helende werking van deze producten aan. Zodat jij medicijnenvrij of klachtenvrij door het leven kunt gaan, met alle denkbare chronische ziektes of aandoeningen. Een prachtmerk voor jouw gezondheid!  

Omdat het een nieuw merk betreft heb ik niet 1 dagdeal, maar liefst 6 dagdeals voor jou bedacht. En niet 1 dag om te bestellen, maar zelfs 3 dagen lang feest in onze ECOdrogist! Benieuwd naar deze nieuwe lijn? En naar de aanbiedingen van deze blog?

  • Zo heb ik de Figu activ Summer shake in de aanbieding met maar liefst 20% korting! Voor iedereen die verantwoord wil afvallen én lekkere voedzame shakes wil uitproberen. Heerlijke smaak en limited edition!
  • De mindmaster anti-stress 5+1 gratis, dat is een voordeel van maar liefst 22%. Ideaal voor een stressvolle week en als vervanging van Ritalin of anti-depressivum. Medicatie afbouwen altijd in overleg met je huisarts. 
  • Probiotic 12 met maar liefst 26% korting! En het bijzondere aan dit product is de magische 12 stammen in één product, nergens anders verkrijgbaar én aangemeld voor een patent. Bijna iedereen heeft baat bij dit product! 
  • Woman Phytoactive met maar liefst 33% korting, speciaal voor de 'oudere' dames in de menopauze. Helpt om de gewrichten gezond te houden.
  • Pro Balance, een zeer waardevol product voor iedereen met maar liefst 16% korting. Bijna iedereen komt mineralen tekort en dit zorgt voor een verstoring in alle lichaamsfuncties en processen. Dus houd je gezondheid op peil met Pro Balance.
  • Super Omega 3 met maar liefst 23% korting, goed voor hart en bloedvaten. Ideaal voor mensen die weinig tot geen vette vis eten én toch de voordelen willen hebben van de essentiële bouw-  en voedingsstoffen van Omega 3.


Heb je vragen over de producten? Of wil je meer weten welke suppletie het meest geschikt is voor jou? Of in welke combinatie je supplementen moet slikken voor welke chronische klacht of aandoening te beheersen of medicatie vrij te kunnen zijn? Neem dan eventjes contact met mij op! Dat kan via de mail. Email naar info@tamarastraatman.nl 

 

MIJN EIGEN ERVARING MET LR HEALTH & BEAUTY

Zoals met alle producten en diensten die ik aanbied, probeer ik alles eerst zelf uit zodat ik weet wat het doet met je gezondheid. En ik wil uiteraard alleen de beste kwaliteit aan jou aanbieden. Mijn ervaring met LR Health & Beauty is top! Ik drink nu dagelijks Aloë vera drinking gel en slik daarnaast de Pro Balance. Ik doe dit nu een dikke maand en merk vele voordelen op. Zo ben ik fitter, energieker en heb meer concentratie dan voorheen.

Ook voel ik precies wat de Aloë vera drinking gel doet op emotioneel vlak. Het ruimt mijn onderbewustzijn op van stressprikkels, zonder dat ik dat enige moeite voor hoef te doen. Dus dat is ook fijn! Ik voel daardoor meer ontspanning en rust in mijn lijf. En doordat ik mezelf niet hoef te focussen hierop, krijg ik meer tijd en ruimte voor andere dingen.

Dus je begrijpt, ik ben erg tevreden hierover! Want soms denk ik weleens, pfff ben ik nou nooit klaar met (emotioneel) opruimen. Al ruim 10 jaar ben ik bezig met mijn persoonlijke groei. Ik kwam ooit uit een diep dal, was destijds erg depressief en had talloze chronische aandoeningen/ klachten. Door mezelf te verdiepen in coaching en training bevrijdde ik mezelf van al deze lichamelijke en psychische klachten. Het begin van een gelukkiger, gezond én succesvol leven is hiermee begonnen. Maar er is meer als alleen mentale voeding...

 

WAT BETEKENT DIT VOOR JOUW GEZONDHEID

Je bent je niet altijd bewust van emotionele disbalans. Dus in dit opzicht biedt de Aloë vera drinking gel een perfecte uitkomst! Het werkt op DNA niveau, wetenschappelijk bewezen door allerlei artsen/ wetenschappers. De overige suppletie heeft allen een heilzame werking en is vooral gericht op het aanvullen op tekorten. Want iedereen heeft ergens 'een mankement' en deze wordt altijd veroorzaakt door een tekort aan.

Dat is geen proces van een paar weken, maar meestal een aantal jaren. Dit is een gevolg van stress (mentale voeding), eten & drinken (veelal te vet, teveel suiker en zout), reguliere beauty producten (bevatten giftstoffen en zware metalen), medicatie, drugs & drank (allen symptoombestrijding om jezelf te verlichten van lichamelijke of emotionele pijn), straling en luchtvervuiling. 

Dus eigenlijk is het best logisch dat veel mensen lichamelijk of psychische klachten krijgen of zelfs nog erger, chronisch ziek worden. Als tiener was ik altijd moe en sliep ik onwijs veel. Nu weet ik dat dit te maken had met stress. Maar dat wist ik destijds nog niet. Ook wist ik niet welke gevolgen deze jarenlange stress had voor mijn gezondheid. Dat bleek later pas. Veel mensen zijn zich helaas niet altijd bewust van hun stressprikkels omdat ze veelal onbewust afleiding zoeken hiervoor. Ik was bijvoorbeeld een échte emotie eter.

Herken jij jezelf in mijn verhaal of in bovenstaande klachten? Heb jij last van vage gezondheidsklachten? Zoals bijvoorbeeld darmklachten, huidklachten, moeheid, stress, pijnlijke gewrichten, spierspanningen, chronische aandoeningen of een ziekte? Laat jezelf dan voorlichten door een ervaringsdeskundige die geheel zelfstandig haar weg vond naar een gelukkiger, gezond én succesvol leven. Mail mij vandaag nog terug voor gratis advies!
 

* Vanaf NU tot woensdag 31-8 kun jij deze producten bestellen met bizar hoge kortingen. Op woensdag 31-8 om 18u sluit deze fantastische aanbieding! Wees er dus op tijd bij... 

 

ONGEZOND LEVEN ÉN TOCH GEZOND OUD WILLEN WORDEN

Is dit mogelijk? Nee. Is dit wenselijk? Ja. 

Extreem gezond leven is niet hetgeen ik ambieer. Wel maak ik bewuste keuzes voor mijn 'quality of life'. Voor vandaag én voor later. Ik wil genieten, maar wil ook zolang mogelijk kunnen genieten van mijn leven. Daarom maak ik nu gezondere keuzes. In plaats van ongezonde voeding, kies ik vaker voor gezonde voeding die ook erg lekker is!

Ook vul ik mijn dagelijkse voeding aan met hoogwaardige suppletie die mijn lichaam zuivert en aanvult daar waar nodig is. Ik heb mijn favoriete reguliere beauty producten (max factor, bourjours, nivea, dove etc.) vervangen door ECO verantwoorde én gifvrije producten die mij net zo mooi of zelfs nog mooier maken! Want zij houden mij werkelijk jong, fit en gezond. En niet de 'beloofde werking' van de synthetische variant die eigenlijk alleen maar schade toebrengt. Dat wil ik niet meer! 

Zo heb ik nooit medicijnen gebruikt voor mijn herstel van depressiviteit, burn-out klachten, spierspanningen, chronisch ontstoken darmen, eczeem aanvallen, vegetatieve klachten (zenuwstelsel) en overgewicht. Ik doe enkel aan mindset therapie middels NLP om al mijn klachten te verhelpen. Niet alleen mijn gezondheid is hierdoor intern extreem verbeterd (holistische geneeswijze), maar ook door verandering van mijn mindset ben ik vele malen succesvoller geworden. 

Je mindset is bepalend voor alles in jouw leven. Je gezondheid en het succes in jouw leven (relaties, carrière etc.) zijn creaties van jouw gedachtes. Je creëert zelf jouw eigen werkelijkheid en deze creaties komen voort uit ons onderbewustzijn (quantum fysics). Wil je hier meer over horen of lezen? Bezoek een van mijn websites voor meer informatie en het gratis downloaden van mijn E-book: 'Het geheim van een gelukkiger, gezond én succesvol leven!'Sms of mail mij voor gratis én vrijblijvend advies! 


Meer info? 
Www.tamarastraatman.nl 
Www.lifestyling.me
Www.ecodrogist.com 

Mail mij op --> info@tamarastraatman.nl 
Of sms mij --> 06-53891813
Voor gratis advies van een ervaringsdeskundige!


Samen creëren wij een mooiere wereld. Imagine

Ps: op de linkse foto's ben ik 20-23 en rechts 33 jaar haha!MINDSET training

Ben je geïnteresseerd in mij als coach of trainer? Vraag vrijblijvend een gratis intake gesprek aan of bekijk mijn online trainingen 'Succesvol je faalangst overwinnen' & 'Het figuur van je dromen' op mijn persoonlijke website Www.tamarastraatman.nl 

 Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!