Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Save yourself, humanity and nature

Een persoonlijke update over holistische geneeskunde, wijsheid uit de natuur!

Een tijdje geleden heb ik een bodycheck gedaan bij een Mesoloog. De aanleiding hiervan waren geïrriteerde huidplekjes op mijn kin. Volgens mijn energetisch masseur betekende dit een niet goed werkende lever en nieren. En dat bleek helaas ook uit mijn bodycheck. Maar de oorzaak lag niet bij mijn lever of nieren, de oorzaak lag bij mijn darmen. En het was simpel te verhelpen!

Door jarenlange stress kreeg ik op mijn 23e een zware depressie, burn-out verschijnselen, 25 kilo overgewicht, spierspanningen, eczeem klachten, vegetatieve klachten en chronisch ontstoken darmen. Al jaren klachtenvrij (nu 33 jaar) door mind-set training, maar blijkbaar toch nog niet helemaal in balans. Want mijn darmwand bleek nog steeds beschadigt te zijn omdat ik zowat op elke voedingstof allergisch/ intolerant reageerde.

Ondanks dat ik dagelijks hele gezonde voeding eet, maar de opname van essentiële voedingstoffen niet helemaal ging zoals het hoort (vanwege die beschadigde darmwand), had ik dus een tekort aan voedingsstoffen en hierdoor raakte mijn nieren en lever uit balans. Dit keer niet de oorzaak stress, maar een nog steeds uit balans systeem van jarenlange stress.

De plekjes in mijn gezicht waren zo verdwenen met speciale natuurlijke huidverzorging voor de probleemhuid (indemne, verkrijgbaar bijECOdrogist.com), maar daarmee waren de onderliggende oorzaken natuurlijk niet weg. Via mijn energetisch masseur kwam ik bij een Kineosoloog terecht die Naëttherapie toepast, een oosterse geneeswijze om al je allergieën uit je systeem te halen.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik braaf deze therapie ondergaan en weer terug naar de Mesoloog voor een nieuwe bodycheck. Alles helemaal tip top in orde dit keer! Mijn darmen, mijn lever, mijn nieren, ze werken weer als nieuw. Ook zijn alle voedsel allergieën/ intoleranties geheel verdwenen. Dus ik mag alles weer eten (gezonde voeding uiteraard) zonder dat mijn lichaam daar last van krijgt. Yeah!!!!

Omdat mijn lichaam nog wel een extra boost kan gebruiken volg ik nu een kuurtje met voedingssupplementen. Ik ga een mnd lang Aloevera drinking gel uitproberen, dit ontslakt, ontzuurt en werk ontgiftend voor je lichaam. Daarnaast slik ik vanaf nu dagelijks Colostrum voor een verbetering en versterking van je immuunsysteem, een wonderlijk middel voor iedereen die een flinke boost kan gebruiken. En tot slotte een mineralen boost van oa magnesium, calcium en nog 3 superstofjes voor een gezond lichaam en ijzersterke geest.

Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en uiteraard gecertificeerd. En het goede nieuws.... ***Tromgeroffel*** Binnenkort ook te verkrijgen in mijn webshop www.ecodrogist.com naast alles prachtige cosmetica, lichaam-, haar-, en huidverzorging merken die ik speciaal voor jou heb uitgezocht. Om jou in balans te brengen en te behouden, maar om ook zorg te dragen voor onze medemens, dier en milieu.

Want jij maakt het verschil of jij kiest voor een chemisch en synthetisch product (een giftig ECO systeem) of een biologisch en natuurlijk product (een gezond ECO systeem). Deze simpele keuze vanuit jou heeft een groot gevolg voor ons allemaal.

En samen creëren wij een mooiere wereld. Imagine

Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!