Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Hoe bereiken wij wereldvrede? Verbeter de wereld en begin bij jezelf!

Iets wat mij verdomd logisch lijkt, maar waar ik veelal op word aangevallen als ik een situatie of een persoon spiegel. Er is veel leed op deze wereld en iedereen heeft daar een klein of groot aandeel in, hoe je het ook went of keert. We kopen nog massaal voeding wat ziekte voortbrengt, we slikken nog steeds medicatie om onze ziekte te onderdrukken dan wij op zoek gaan naar werkelijke genezing van binnenuit.

We kopen nog massaal huidverzorging en cosmetica met giftige metalen die onszelf en onze leefomgeving ziek maken. Iedereen doet er vrolijk aan mee en veel worden boos op mij als ik deze situatie in kaart breng. Want niemand wil zijn levensstijl veranderen ook al brengt het een beter resultaat voor zichzelf en zijn complete levensomgeving. Why not?!! Je gezondheid is je grootste bezit. Al lijken veel mensen dat niet te beseffen...


Wereldvrede begint bij vrede in jezelf...


Dan de relatie met anderen. Bij ruzie of oorlogen, 2 vechten 2 schuld. Zo simpel is het! Maar nooit zijn wij bereid te kijken naar ons eigen aandeel en hoe wij het beste dit conflict kunnen beëindigen. Ja, met nog meer (verbaal) geweld volgens velen. Maar houd je zo niet een wisselwerking in stand? Is het niet veel slimmer om 'eisen' te stellen waaraan jouw relatie moet voldoen wil hij of zij een plekje kunnen 'opeisen' in jouw leven.

Zo ook met de regering. Waarom doen zij zaken met landen die terrorisme goedkeuren? Waarom doen zij zaken met landen die niet dezelfde grondwet hebben als wij? Die landen die onschuldig bloedvergieten, die wil je toch niet als zakenpartner. Of landen die andere slechte dingen doen die wijzelf nooit zouden doen. Als je NEE zegt schept je een basis voor wederzijds respect en gelijkwaardigheid.


Don't shoot the messenger!


Ik word ook veelal aangevallen op dit soort posts. En als ik deze aanval dan teruggeef als spiegel aan de ontvanger worden zij boos. Want nee hoor, wat zij van jou denken of vinden heeft niets met hun eigen denkbeeld te maken. Nou alles wat je kunt bedenken dat bestaat in jouw beleving, dus ook al het negatieve wat je over iemand denkt bestaat in jou. Dit heet projectie en perceptie van jouw eigen ontevredenheid.

Aangezien ik nogal afwijk van de standaard norm, heb ik het nogal vaak gedaan. Alleen de tijd van ruzie maken is voor mij allang voorbij. Boeiend wat mensen van mij denken of vinden. Als ik doe wat goed voelt vanuit zuivere intentie kan ik nooit iets misdoen. Wel vind ik het niet fijn als mensen niet respectvol met mij omgaan als er een andere mening gaande is. En als ik dan vervolgens niet op respectloos gedrag reageer omdat ik mijn tijd en aandacht daaraan niet spendeer, ben ik de boosdoener volgens de ander.


Iedereen houdt van eerlijke mensen... Of toch niet?!


Ik word er soms weleens moe van. Hoe goed je het ook voorhebt met iemand, nooit doe je het goed. Jawel, als je iemands ego behaagt. Maar niet als je de waarheid verteld die iemands ego schaad. Je mag iemand pleasen tot in de hemel. Maar je mag iemand niet met beide benen op de grond zetten. En dat vind ik persoonlijk behoorlijk hypocriet, want een eerlijk en oprecht persoon wordt alleen gewaardeerd als het de ander uitkomt.

Ja, het is een lelijke wereld waarin je hard je best moet doen om jezelf trouw te blijven. Het lijkt wel of de mensen liever ruzie willen maken als lief zijn voor elkaar. En ongezond willen leven maar wel verwachten gezond te blijven/ oud te worden of aan symptoombestrijding willen doen als excuus voor een slechte levensstijl. Maar ook vele dingen doen en gebruiken die het milieu schaden en verwachten dat de aarde het eeuwige leven heeft op deze manier. Ja, het is een lelijke wereld waarin wij leven. Niet mijn wereld. Maar helaas wel onze gezamenlijke werkelijkheid...


Samen creëren wij een mooiere wereld. Imagine- Hoe krijgen we wereldvrede?


- Hoe stoppen we milieuverontreiniging en krijgen wij een schonere aarde?


- Hoe stoppen wij het lijden van armoede en voedseltekorten, meer gelijkheid en dezelfde rechten voor iedereen? 


- Hoe kun jij je steentje bijdragen aan een mooiere wereld, wat doe jij zoal dagelijks?


- Hoe neem jij je verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid, relaties en successen? 


- Hoe bereik jij innerlijke vrede? En op welke manier ga jij dat doorgeven aan de wereld?Pay it forward lieve mensen!!!!


Vertel hieronder jouw bijdrage om wereldvrede te creëren!


Reacties

Tamara Straatman op 18-07-2016 10:18

Als ik naar mezelf kijk heb ik de volgende stappen ondernomen. Ik slik geen medicatie maar ga op zoek naar de veroorzaker van mijn klacht. Hiermee bespaar ik een hoop zorgkosten en krijg ik mijn gezondheid cadeau. Ook verruimt dit mijn bewustzijn tot een grotere intelligentie. Je word er namelijk 'wakker' door. Doordat je jezelf ontwikkeld van emotionele ballast die lichamelijke klachten veroorzaakt, sta je sterker in contact met je intuïtie en je instinct.

Naast mentale voeding ben ik mijzelf gaan verdiepen in voedsel en cosmetica. Schrikbarend hoe ziekmakend veel voeding en reguliere cosmetica is. Het verstaat vooral uit synthetische en chemische verbindingen die je lichaam erkent als een indringer. Je vergiftigd als het ware je eigen lichaam hiermee en dan is het ook niet gek dat je een westerse ziekte ontwikkeld.

Naast de juiste mentale voeding, eten & drinken, cosmetica en huidverzorging zijn fijne relaties ook onwijs belangrijk voor een gelukkig, gezond en succesvol leven. Door beter te communiceren en jezelf kwetsbaarder op te stellen krijg je meer diepgang en dus verbinding. En als je alles hebt wat je hartje begeert, door je leven in te vullen van BINNENUIT bezit je ware rijkdom.

Door weinig stress te hebben maak ik weinig ruzie en behoud ik mijn gezondheid. Meer vrede, minder zorgkosten, meer effectiviteit. Door ECO verantwoorde voeding te consumeren schaad ik mijn gezondheid en het milieu niet. Minder zorgkosten, minder milieuverontreiniging, een gezonder ECO systeem. Door liefdevolle relaties te bezitten maak ik veel plezier en voel ik mijzelf gesteund. Minder stress, meer happyhormonen, dus ook hier meer vrede.

Simpele dingen! Makkelijk toe te passen. Maar een onwijs groot verschil. Alle kleine beetjes helpen tot worldpeace.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!