Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Hoe bereik je innerlijke vrede? Gratis tips en adviezen van een ervaringsdeskundige in oprecht gelukkig zijn...

Het probleem met innerlijke rust is dat wij onbewuste verzamelaars zijn. Een oeroud instinct vanuit het reptielenbrein om te overleven. Hoe meer je om je heen verzameld had, hoe groter de kans was om te overleven. Of het nu om spullen, mensen of voeding ging. Je had het simpelweg nodig om als overwinnaar uit de strijd te komen. Dus onbewust zoeken wij en verzamelen wij veel om ons heen om onszelf veilig te voelen. Maar daarmee is de innerlijke onrust niet verdwenen, soms alleen tijdelijk niet zichtbaar of voelbaar. Maar owee als er plotseling iets uit ons leven verdwijnt, waarin wij onbewust deze veiligheid aan koppelen, dan geraken wij compleet uit balans.

Bijvoorbeeld na een scheiding, een overlijden van een dierbare, het verliezen van een vriendschap of je baan. We zijn even de ‘weg kwijt’ en moeten onszelf weer terug vinden. De vraag is dan, ga je het weer extern invullen om jezelf compleet en veilig te voelen? Of ga je innerlijke vrede opzoeken zodat de rest slechts een fijne en prettige bijeenkomstigheid is in je leven. Het eerste is misschien makkelijk gevonden, maar brengt hetzelfde gevaar. Niets is blijvend in je leven als enkel jijzelf. Je innerlijke rust baseren op iets of iemand buiten jezelf geeft juist onwijs veel innerlijke onrust. Want je vind het misschien doodeng om jezelf te binden aan iets wat je uiteraard ook weer kunt verliezen.


Mijn advies luidt dan ook; Vindt eerst het geluk in jezelf én vind dan hetgeen wat jou past.


Je keuzes zullen vele malen beter zijn wanneer jij niets of niemand nodig hebt om jezelf compleet te voelen. Innerlijke vrede, wijsheid of veiligheid. Het zit allemaal in jezelf. Het is allemaal in jezelf te vinden. Jij kunt jezelf alles geven wat nodig is om ‘te overleven’. Laat je reptielenbrein zijn oude oerinstincten vergeten zodat jij ultieme vrijheid en onafhankelijkheid kent. Hoe je dit doet? Wordt allereerst bewust van de dingen die je doet en waarom je doet zoals je deze dingen doet. Wat is het brandende verlangen wat diep in jou verscholen zit wat jij met externe factoren probeert te vervullen? En hoe zou jij ditzelfde resultaat kunnen bereiken door het in jezelf te zoeken en te voeden? Wat is hiervoor nodig en hoe ga je dit aanpakken?


Hoe creëer jij innerlijke vrede?


Stel je eens voor, dat je alles zou kwijtraken wat je lief is. Wat blijft er dan nog over van jou? Staat daar nog steeds een sterk en krachtig persoon? Of was alles wat je om je heen had verzameld slechts een schone schijn van innerlijke vrede? Een gewaarschuwd mens telt voor twee…

 

Op mijn 23e belande ik in een ernstige depressie/ burn-out. Op eigen houtje vocht ik mezelf compleet terug. En kwam sterker dan ooit tevoorschijn. De kennis die ik hierdoor vergaard heb, deel ik liefdevol met jou. Zodat ook jij écht ervaart wat innerlijke vrede nou precies is. Want hoe stom het misschien ook klinkt, vroeger dacht ik dat ik gelukkig was. Totdat alles onder mijn voeten verdween…    


Wil jij gratis én persoonlijk advies van mij?!


Vraag nu geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij aan voor:


gratis tips en adviezen

van een ervaringsdeskundige.
Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!