Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Zelfvertrouwen zit nooit in de maat van je tieten... Hoe zou jij het vinden als jouw onschuldige dochter op deze manier gemanipuleerd wordt?!

Wat een onsmakelijke manier van je product verkopen meneer Bergman! Of geloof jij werkelijk dat zelfvertrouwen in de maat van je tieten hangt. Nou, dan zal ik je een opfris cursus geven! Bekijk hier de onsmakelijke video... 


 

Zelfvertrouwen gebaseerd op iets of iemand anders buiten jezelf is de grootste illusie die je jezelf kunt wijsmaken. Niemand kan je ooit geven wat jij jezelf kunt geven. En nee, daarmee bedoel ik ook geen grotere tieten. Maar liefde en compassie voor jezelf. Tevreden zijn met jezelf. Acceptatie van je lichaam. Niemand is perfect. Hoe ‘perfect’ jij ook aan de maatstaven voldoet, het zal nooit je innerlijke behoefte kunnen bevredigen. Nooit en te nimmer. Integendeel zelfs…

Zelfvertrouwen komt van binnenuit. Schoonheid idem. Een mooi koppie wat van binnen doodongelukkig is met zichzelf straalt niets uit. Het is een lege huls. Fake! Het zijn de oogjes die horen te stralen. Of je nu grote of minder grote tieten hebt. Het maakt een échte man niets uit. Hij wil een vrouw die houdt van zichzelf. Neemt zichzelf zoals ze is. Vol zelfvertrouwen trots is op alle aspecten van haar figuur. Dat is het meest sexy! Jij die jezelf neemt zoals je bent. Met alle imperfecties die je juist perfect maken. Laat jezelf niets wijsmaken. Je bent goed zoals je bent.

Leren houden van jezelf en je figuur, is iets wat elke vrouw zou mogen doen. Dat ben je aan jezelf verplicht! Hoe zou je het vinden als jouw dochtertje of nichtje zichzelf afgrijselijk vindt, omdat ze het idee heeft dat ze niet de juiste maat tieten heeft gekregen. Zou je haar dan adviseren iets te doen aan haar zelfvertrouwen of zou je haar nieuwe tieten aanraden? Laat jezelf nooit verleiden tot deze misselijkmakende reclames. Ze spelen in op je behoefte. Maar wat is precies die behoefte? Nieuwe grotere tieten? Of meer zelfvertrouwen?

Zelfvertrouwen is gratis in jezelf te vinden. En bovendien kunnen ze het je nooit ontnemen. Grotere tieten kunnen nogal eens gaan lekken. Kosten asociaal veel geld. Zeker bij meneer Bergman, die in feite niets geeft om jouw zelfvertrouwen al laat hij blijken van wel. Hij bespeelt slechts je emoties om zijn goedgevulde portemonnee nog eens vullen. De sinterklaas van de tieten. Kun je jezelf nog herinneren hoe snel je was uitgekeken op nieuw speelgoed? Zodra het nieuwtje er vanaf was, ging je weer op zoek naar iets anders om jezelf te behagen. Dan krijg je exact hetzelfde als je om deze reden jezelf nieuwe tieten cadeau geeft. Wat komt hierna?! Een operatie geeft je nooit zelfvertrouwen…


Het is namelijk alleen in jezelf te vinden!


Het heet niets voor niets ZELFvertrouwen.


Download NU mijn E-book voor GRATIS tips in 

meer LIEFDE voor JEZELF.

Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!