Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Wist jij dit al over voeding?! Na deze aflevering van UNTOLD bekijk jij de supermarkt, jouw dagelijkse voedingspatroon én gezondheid met hele andere ogen...

Je bent wat je eet. Deze term heb jij vast al vaker gehoord. Niet alleen huidverzorging is voeding voor je lijf. Maar natuurlijk ook de voornaamste levensbehoefte die er is, namelijk ‘eten en drinken’. Ongemerkt vergiftigen wij ons lijf met allerlei onnatuurlijke producten tot zelfs chemische rotzooi. En maar klagen als we ‘ineens’ iets mankeren qua gezondheid. Dan willen we een medicijn om ons probleem op te lossen. Maar ook dat is schadelijke voeding!


Wat blijft er dan nog over…


Zoveel mogelijk natuurlijke en onbewerkte voeding. Dus geen e-nummers en kant-en-klare maaltijden. Maar pure ingrediënten. Je tankt een benzine auto toch ook niet met diesel? Dat is vragen om problemen! En dat is met ons lichaam evengoed zo. De gasten van UNTOLD waren ziek of hadden klachten. Ze wisten dat voeding en gezondheid met elkaar te maken hadden. Ze pasten hun volledige voedingspatroon aan. En hun gezondheidsklachten verdwenen als sneeuw onder de zon. Klinkt het onwaarschijnlijk voor je? Of vind je het totale onzin? Bekijk dan vooral ons nieuwste aflevering van UNTOLD.


Laat je verbazen hoe wij als mensen gemanipuleerd

worden door de voedingsindustrie.


En hoe makkelijk wij onszelf laten verleiden…

 

 

 Binnen 2 maanden genezen van Diabetes type 2. Dat overkwam een van onze gasten in deze nieuwe aflevering van UNTOLD. Alexander Olislager verteld over zijn bizarre ontdekkingsreis in de wereld van voeding. Wist jij bijvoorbeeld al dat er gesjoemeld wordt met onze vleeswaren?!!

Binnen 21 dagen inzicht in de relatie voeding, stress en gezondheid. Suzanne Poot ging naar Amerika om zichzelf te ontgiften van alle chronische klachten. Ook haar leven is ingrijpend veranderd sindsdien. Ze werd energieker, fitter en gezonder door haar nieuwe levensstijl zonder suiker.

80% genezen van haar ziekte MS door voeding aan te passen. Jack van Dijk is orthomoleculair therapeut door de ziekte destijds van zijn ex-vrouw. Ook zijn kennis is super interessant over voeding en gezondheid. Voeding is niet alleen maar eten en drinken, maar zoveel meer. Het zijn bouwstoffen voor je lichaam. Ongezonde voedingsbronnen zijn schadelijk voor je gezondheid. Welke dat zijn?

Je ziet het in de allernieuwste aflevering van UNTOLD; 'Ziek en genezen door onze voeding'.


 

UNTOLD uitzendschema

 

· 17-4 Leugens in de farmaceutische industrie…
· 24-4 Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker...
· 1-5 Discriminatie vanuit en richting de vluchteling...
· 8-5 Gevaarlijke gifstoffen in al onze beauty producten...
· 15-5 Ziek en genezen door onze voeding…
· 22-5 ADHD en autisme een leven zonder stempels en gedoe...Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!