Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

UNTOLD nu al een groot succes! ‘Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker…’ is binnen 1 week maar liefst 2262x online bekeken. Zou dit krantenartikel daaraan bijgedragen hebben?

Vorige week sprak een journalist negatief over de inhoud van mijn online tv programma. En viel hij mij en mijn gasten als persoon aan. Ik schreef hem een brief, gesteund door collega journalisten en de wethouder van Tilburg aan mijn zijde. Ik gaf hem een koekje van eigen deeg…   

 


Ben jij ook nieuwsgierig wat kanker precies is, hoe kanker ontstaat en hoe je kanker bij jezelf kunt genezen?


Bekijk dan hier het openhartige

verhaal van Linda Woudstra.


Een ervaringsdeskundige die zonder chemo of bestraling aan het genezen is van borstkanker. 


Als iets bijzonder is aan het openhartige verhaal van Linda is het haar eigenwijsheid, lef en doorzettingsvermogen. Dankzij haar intelligentie en intuïtie ging zij op zoektocht omdat ze twijfelde aan de reguliere geneeskunde, toen zij belangrijke fouten maakten in haar ziekteproces. Maar ook omdat ze de vragen van Linda moeilijk konden beantwoorden of verrast leken door haar nieuwsgierige houding. Zonder enige steun van haar artsen of huisarts, verliet ze de reguliere geneeskunde op zoek naar een beter alternatief. Ze ontdekte het zelfgenezend vermogen van het menselijke lichaam en is nu zo goed als genezen van een zeer agressieve tumor.


'Een van dingen waarvan ik meteen bewust was, toen ik de diagnose borstkanker kreeg... Ik heb dit zelf gedaan! En doordat ik dit zelf gedaan heb, kan ik het ook weer zelf oplossen.' Een van de rake uitspraken die Linda Woudstra over zichzelf zegt in de nieuwe aflevering van UNTOLD.

Het thema 'Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker...' wordt uitvoerig besproken door deze ervaringsdeskundige. Ze ging op zoektocht naar; wat is kanker, hoe ontstaat kanker en hoe kan ik mezelf genezen van kanker. Zonder chemo of bestraling is Linda Woudstra langzaam aan het genezen van haar zeer agressieve tumor.

Linda stuitte tegen onvermogen en onbegrip aan in het reguliere circuit door haar kritische houding. Haar vragen werd niet of konden niet voldoende beantwoord worden. Ook zette ze haar twijfels bij de reguliere therapieën vanwege de lage slagingskans en de hoge overlijdenskans. Mocht de vorige aflevering je al geïnspireerd hebben over de leugens en bedrog in de farmaceutische wereld, zal je nu nog meer je ogen openen.


Ps: Delen en liken wordt zeer gewaardeerd.


Wij vinden het namelijk onwijs belangrijk dat iedereen goed geïnformeerd wordt, zodat je voor jezelf de juiste keuzes en beslissingen kunt maken in jouw ziekteproces of het voorkomen van een ziekte zoals kanker.


 

 

UNTOLD uitzendschema

 

· 17-4 Leugens in de farmaceutische industrie…
· 24-4 Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker...
· 1-5 Discriminatie vanuit en richting de vluchteling...
· 8-5 Gevaarlijke gifstoffen in al onze beauty producten...
· 15-5 Ziek en genezen door onze voeding…
· 22-5 ADHD en autisme een leven zonder stempels en gedoe...


Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!