Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Journalist zoekt op een wel heel vreemde manier verkering. Zou hij beseffen dat ik niet op hem val? En zou hij op 5 mei (Bevrijdingsdag) trouw naar mijn nieuwste uitzending over 'discriminatie rondom vluchtelingen' kijken als vaste kijker én columnist.

Ja, hoor! Het is weer zover. Mijn 'allerliefste' vriendje bij de krant heeft zich weer opnieuw vol lof uitgelaten over mij en mijn gasten van UNTOLD. Hij is denk ik heel hardleers! Marcelle Hendrickx heeft gelijk gekregen. Ik sta in zijn vizier. Alleen meneer van der Steen beseft niet dat ik kei hard terug schiet. Wat vinden jullie? Zit ie in de roos of niet?! 

Mijn ingezonden brief aan Henri van der Steen, journalist van het Brabants Dagblad. 

Lieve Henri van der Steen, allereerst spijt het mij te zeggen dat je jezelf schuldig hebt gemaakt aan een spelfout. Dat kun je toch niet maken als doorgewinterde journalist die mij ervan beschuldigde een spelfout te maken. Ook verwijt je me dat ik niet kritisch genoeg zou zijn. Natuurlijk ben ik dat wel!

Je noemt mij een gevaarlijke dwaas waarvan de oortjes zijn gewassen. Hoe zit het met jouw bril en gehoorapparaat trouwens? Ik las dat je tegenwoordig zelfs ook al begint te piepen. Blijkbaar kun jij jezelf niet vinden in de alternatieve geneeskunde en is de reguliere geneeskunde heilig voor jou. Moet je daarvoor echt zo'n heisa over maken?

Ik ben al door de Tilburgse wethouder Marcelle Hendrickx voor jou gewaarschuwd. Je zou niet van ophouden weten. Ach, je weet wat ze zeggen. Meisjes plagen is kusjes vragen. Helaas ben je niet mijn type. Ik hou niet van pessimistische mensen die alles afkraken wat niet in hun straatje past. Geef mij maar lieve oprechte en eerlijke mensen, met het hart op de juiste plaats zoals Atti Bahadori. 

Ga je weer kijken? Als doorgewinterde fan van mij en mijn online tv programma UNTOLD. Dit keer misschien een iets luchtiger onderwerp voor je. Het gaat namelijk over het thema 'discriminatie vanuit en richting vluchtelingen'. Oja, misschien is 5 mei (bevrijdingsdag) wél erg toepasselijk voor je om te kijken. Alleen ga ik niet naast je op de bank zitten hoor! 


Zijn column...
Mijn nieuwste cadeau aan Henri van der Steen


Géén verkering...


Maar de levenswijsheid van Atti Bahadori

en haar prachtige dochter Nielofaar

 


De maand mei staat in het teken van de vluchteling, dus een beter thema kunnen wij niet bedenken. 'Discriminatie vanuit en richting vluchtelingen...' op ons online tv kanaal UNTOLD. Bekijk het prachtige verhaal van de oersterke Atti Bahadori die op haar 20e levensjaar haar eigen land ontvluchte.

Ze was op jonge leeftijd getuige van bombardementen, zag met eigen ogen hoe haar veilige omgeving vernietigd werd. Ook was ze getuige van vele martelingen en doding vanwege vrijheidsbeperkingen. Met haar familie ging ze op de vlucht, van dorp naar dorp. Om uiteindelijk het land te ontvluchten omdat ze niet langer veilig was.

In Nederland aangekomen gaat haar heftige verhaal verder. Niet alleen vanwege haar innerlijke strijd. Verscheurd door oorlog, een diepe innerlijke strijd. Maar ook jezelf leren aanpassen in een vreemd land. Met totaal andere waarden en normen. En het verhaal kan nog heftiger. Haar prachtige dochter Nielofaar werd ontvoerd door haar vader. Vanaf haar 2e tot 5e levensjaar hebben moeder en dochter elkaar niet gezien...

Atti heeft hierdoor een hele bijzondere levenshouding en visie gekregen. Iets waar wij mensen iets van kunnen leren. Niet alleen wij, maar ook de bestuurders van ons land. Zeker als we naar ons vluchtelingenbeleid kijken. Ook heeft de prachtige Nielofaar een levenswijsheid waar je bijzonder trots op mag zijn. Deze dames zijn het toonbeeld van hoe je ellende in positiviteit kunt veranderen.UNTOLD uitzendschema


· 17-4 Leugens in de farmaceutische industrie…
· 24-4 Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker...
· 1-5 Discriminatie vanuit en richting de vluchteling...
· 8-5 Gevaarlijke gifstoffen in al onze beauty producten...
· 15-5 Ziek en genezen door onze voeding…
· 22-5 ADHD en autisme een leven zonder stempels en gedoe...

Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!