Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Fan van Rituals, Clinique, Dior, MAC of andere hoogstaande merken? Of ben jij meer van Bodyshop, Nivea, Dove, Maybelline en Rimmel? Dan zou je dit absoluut moeten weten!!

Jarenlang gebruikte ik mijn favoriete merken zonder te beseffen dat alles wat ik dagelijks gebruikte GIF bevat. Schadelijke stoffen dus! En ik smeerde ze elke dag op mijn lichaam. Van deodorant tot aan tandpasta. Shampoo, douchegel, crèmes, mijn make-up. Nietsvermoedend was ik jarenlang tevreden met al mijn favoriete merken. Maar sinds ik bewust ben van het feit dat zij allen schadelijk zijn voor mijn gezondheid, ben ik geen trouwe fan meer. Integendeel zelfs!

Ik ging op zoek naar een goed alternatief. De beloofde ‘natuurlijke’ bekende merken bleken ook niet helemaal zuiver te zijn. Natuurlijke ingrediënten, maar chemische conservering?! Ik werd alsnog bedrogen.

Het is onwijs lastig om zelfs in ECO beautyland gifvrije make-up en huidverzorging te verkrijgen. Toch vond ik een aantal merken die inmiddels mijn favoriet zijn! De beste producten met zorg geselecteerd én uitvoerig op mezelf getest. Mijn huid, haren en gebit hebben er nog nooit zo stralend uit gezien als nu.


Ik ben dik tevreden!


Ook mijn omgeving die ik besmet heb met ‘mijn ECO merken’ zijn inmiddels groot fan. Niets is fijner dan een goed product, waarvan je weet dat het ook nog eens bijdraagt aan een goede welzijn. In plaats van omgekeerd, gif smeren op je kostbare huid…


Het allerleukste nieuws is…


Dat ik inmiddels zo onwijs fan ben van mijn merken, dat ik een ECO drogist ben begonnen. Via thuisparty’s, maar inmiddels ook een webshop aan het bouwen ben. Zodat ook jij de trotste bezitter kunt zijn van ECO beauty producten die volledig gecertificeerd zijn én de beste kwaliteit bezitten van alles wat er op deze markt te koop is.

Duur? Helemaal niet! Vergelijkbaar met alle reguliere merken die in bovenstaande titel benoemd staan, maar dan vele male gezonder voor je lichaam. Dat is toch een fijn gevoel nietwaar?! Iets smeren zonder zorgen.


Dan heb ik nog een leuk nieuwtje voor jullie!


Want vanaf 24 mei sta ik officieel ingeschreven bij modellenbureau Galucci. Een internationaal bureau wat interesse heeft in mijn looks. Dus hopelijk mag ik ook hier mijn missie uitdragen. Weg met alle gif rommel! Hallo huidvriendelijke ECO beauty producten.

En zoals jullie misschien weten was ik vroeger ‘een lelijk eendje’. Dus ook deze missie (dat je helemaal zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk, gezondheid én succes in het leven) kan ik nog meer bekendheid geven op deze manier.


Moge onze verhalen talloze andere vrouwen inspireren.

 

Bekijk hier de nieuwste aflevering van UNTOLD 


Veel mensen beseffen niet dat er chemische troep in al onze huidverzorgingsproducten zit. Van tandpasta tot aan deodorant. Van shampoo tot aan crèmes. En van mascara tot aan lippenstift. Alles zit boordevol gif en verdwijnt direct in je bloedbaan.

Elk mens is een wandelend gifbommetje hierdoor. Toxisch belast noemen ze dit ook wel. Waar voeding (eten en drinken) via de mond zijn weg naar binnen vind. En alle chemische troep door je lever (zo goed als) gefilterd wordt. Beland huidverzorging direct waar je het juist NIET hebben wil.

Mensen die bewust bezig zijn met gezondheid vergeten vaak hoe schadelijk reguliere huidverzorging voor je is. Ze staan er niet eens bij stil. Totdat een lichaam 'ineens' ziek wordt en dat willen wij nou juist voorkomen! Want voorkomen is nog altijd beter dan genezen...

Bekijk deze nieuwe aflevering van UNTOLD aandachtig als jouw welzijn ontzettend belangrijk voor je is. Niet alleen jouw eigen welzijn, maar ook die van je kind. Want voor hun lijf is gif nog vele malen gevaarlijk als dat van ons. Een lichaam in de groei en ontwikkeling, beschadigt door gif. Dat wil jij toch niet op je geweten hebben...

Bekijk hier de nieuwste aflevering van UNTOLD; 'Gifstoffen in al onze beauty producten...'

Ps: delen & liken = top!! Hoe meer mensen hiervan bewust zijn, hoe beter voor ons allemaal. Circle of life! 


 

UNTOLD uitzendschema


· 17-4 Leugens in de farmaceutische industrie…
· 24-4 Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker...
· 1-5 Discriminatie vanuit en richting de vluchteling...
· 8-5 Gevaarlijke gifstoffen in al onze beauty producten...
· 15-5 Ziek en genezen door onze voeding…
· 22-5 ADHD en autisme een leven zonder stempels en gedoe...
Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!