Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Straatman slaat hard terug naar respectloze en onbeschofte journalist. Zelfs de wethouder van Tilburg neemt het op voor deze meiden! En collega journalisten spreken schande over de professionaliteit van deze 'objectieve' journalist.

Als ik ergens een hekel aan heb, is het mensen aanvallen op hun uiterlijk of persoonlijkheid. Omdat mensen niet het beeld schetsen of laten zien wat jij 'normaal' vind, mag jij die persoon naar beneden halen... Not!!!! Dan laat ik het altijd even terug voelen, misschien een tikkeltje harder zodat ze het nooit meer doen... 

Mijn ingezonden brief --> TAV column Henri van der Steen, journalist Brabants Dagblad

Bedankt voor je ‘objectieve’ journalistenhouding. Misschien had je eens je bril en je gehoorapparaat moeten oppoetsen toen je mijn nieuwe online tv show UNTOLD bekeek. Alsof je dikke mensen en hoogsensitieve mensen niet serieus hoeft te nemen. Tenminste zo schets jij het wel! En helaas bezit ik geen talenknobbel, maar wél een hoog logisch denkniveau. Aangezien de Nederlandse taal allesbehalve logisch is, voel ik me totaal niet aangesproken door je aanval.

Ook niet over de ‘zogenaamde’ You Go Girl award. Want een onafhankelijke jury, bestaande uit Geertje Algera (KRO-NCRV), Harmke Oudenampsen (NOS ) en Irene de Bel (Opzij) hebben mij hiervoor genomineerd omdat ik afgelopen jaar veelvoudig met mijn expertise in de media heb gestaan. Aangezien zij in hun jonge levens meer carrière gemaakt hebben in de journalistiek als jou, is hun professionele mening vele malen waardevoller dan die van jou.

Ik snap jouw houding wel hoor. Negatieve media wordt vaker gelezen door mensen als een opbeurend en positief artikel. Dus wellicht kwam je aandacht tekort in je column van je vaste lezers. Maar gebruik mij daar niet voor. Mocht je een volgende keer iets opbeurends willen schrijven, heb ik een tip voor je. De volgende show interview ik een SLANKE dame die zonder chemo en bestraling aan het genezen is van haar agressieve borstkanker. Oja, ook via de alternatieve geneeswijzen overigens.

Hartelijke groet,

Tamara Straatman, NLP Quality of Life Coach


 Bekijk hier desbetreffende video!


En oordeel zelf over de inhoud...

Blote buik of niet!


En lees hier de reacties van o.a. collega journalisten!


In de allereerste aflevering van de 6-delige reeks van UNTOLD bespreken wij het thema 'Leugens in de farmaceutische industrie' met een ex-werkneemster en een ervaringsdeskundige van de medicijnen maffia. Allereerst valt je mond open van verbazing als Eveline Pap een boekje opendoet hoe ernstig het gesteld is met ons zorgstelsel.

Om vervolgens nog meer eyeopeners te krijgen van Sanne Spek over haar ervaring met medicatie en de genezing van haar ziektebeeld. Na deze beelden vertrouw jij niemand meer in onze zorgsector. Behalve die ene sector die bewust door de farmaceutische industrie genegeerd en in een verdomhoekje gestopt wordt.

Nieuwsgierig naar deze wanpraktijken? Benieuwd naar die ene sector die nog wél te vertrouwen is? Je ziet het allemaal in deze aflevering 'Leugens in de farmaceutische industrie' van UNTOLD.


 

UNTOLD uitzendschema


· 17-4 Leugens in de farmaceutische industrie…
· 24-4 Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker...
· 1-5 Discriminatie vanuit en richting de vluchteling...
· 8-5 Gevaarlijke gifstoffen in al onze beauty producten...
· 15-5 Ziek en genezen door onze voeding…
· 22-5 ADHD en autisme een leven zonder stempels en gedoe...

Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!