Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Schippers mag ik over varen ja of nee? Status en macht is belangrijker dan onze welzijn. Rotcenten zijn belangrijker dan onze gezondheid. Geef nou maar gewoon toe...

Ik heb een paar vragen voor jou en wellicht kun je die voor ons beantwoorden. Dat lijkt mij jouw plicht als minister van volksgezondheid. Het Nederlandse volk zit met vragen... interessante vragen!

Als minister van volksgezondheid doe ik een beroep op jou. Ik heb namelijk ontdekt dat de farmaceutische wereld bestaat uit list en bedrog. Maar misschien wist je dit al? Want soms komen er persberichten in het nieuws tevoorschijn waarbij ik grote vraagtekens zet. Zoals die met jouw man en zijn arbeidsactiviteiten in de zorg. Maar ook zet ik grote vraagtekens bij het grote subsidie bedrag naar het depressiviteit onderzoek. Wordt zoiets nou niet gewoon door de farmaceutische wereld ondersteund? Of vertel eens. Waar komt dat geld anders vandaan? En waarom doet iedereen alsof ze van niets weten? Schijnheilig gedrag noem ik het. Hypocriet vind ik het.

Waarom is status en macht belangrijker dan het welzijn van de mens? Waarom zijn die rotcenten belangrijker dan onze gezondheid, zowel fysiek als emotioneel. Waarom bestaat onze zorg vooral uit symptoombestrijding en waarom worden de alternatieve geneeswijzen nauwelijks erkend? Waarom wordt er zo weinig aandacht geschonken aan het zelfgenezend vermogen van de mens? Waarom wordt er zoveel onderzoek gedaan naar medicatie op het probleem ‘op te lossen’, terwijl we ook kunnen onderzoeken hoe ziekte ontstaat en op die manier kunnen voorkomen of zelfs genezen? Waarom wordt de nieuwe wetenschap (ontdekt in 1907 door Einstein) niet als regulier toegepast en hanteren wij nog steeds de oude wetenschap? Is dat niet over datum onderhand?!

In het oosten komen nauwelijks westerse ziektes voor. Ze hebben daar een andere levenswijze en visie op geneeskunde als de meeste van ons. Een dokter krijgt daar sowieso niet betaald voor de medicatie en operaties die hij of zij jaarlijks voorschrijft/ uitvoert. Maar daar wordt de arts betaald voor het gezond houden van de patiënt. Zijn de mensen in het oosten daarom minder ziek en veelal gezonder dan wij westerlingen? Worden zij daarom vaak ouder als wij? En sterven zij daarom vaker aan ouderdom. In tegenstelling tot ons aan allerlei nare ziektes. Of heeft het ook te maken met ons behandelplan? Wij die niet kunnen of willen genezen, maar aan symptoombestrijding doen. Als mensen daar chronisch ziek zijn, gaan ze naar een oosterse geneeskundige arts. Als zij een acute aandoening hebben raadplegen zij de reguliere arts. Zij denken holistisch en werken veelvoudig samen als arts. Waarom wordt dat bij ons niet geaccepteerd en toegepast? Dat is toch vreemd!

Mocht je een aantal bronnen raadplegen voordat je mijn vragen gaat beantwoorden. Dan raad ik je aan om onderstaande video eens uitvoerig te bekijken. Ik hoop dat de media deze video lekt naar het Nederlandse volk. Wat jij? Zou je het liever stilhouden en in de doofpot stoppen? Is het niet slimmer om open kaart te spelen. Steeds meer mensen zijn namelijk ‘wakker’. Je kunt ze niet eeuwig onwetend houden. En wat denk jij dat er gebeurt als men erachter komt dat jij bewust hierin een aandeel hebt gehad? Dat is een linke boel joh! Iemand wordt hier namelijk publiekelijk voor gelyncht en ik hoop voor jou, dat jij dat niet bent. Als minister heb je een bepaalde verantwoordelijkheid te dragen. Dus ik hoop dat jij deze draagt voordat je als schuldige gezien wordt. Want als je eenmaal dat stempeltje hebt gekregen, poets je je imago niet snel zuiver. Denk je ook niet?

Hartelijke groet,

Een bezorgde burger die wakker is én haar verantwoordelijkheid neemt.


UNTOLD is een online tv programma waarin zaken verteld worden die normaliter niet besproken (mogen) worden. Thema`s die taboe zijn of bewust stil gehouden worden vanwege de grote zakelijke belangen die hierachter schuilhouden, worden uitvoerig besproken door ervaringsdeskundigen. Het belang van de mens staat voorop!


UNTOLD uitzendschema

· 17-4 Leugens in de farmaceutische industrie…
· 24-4 Zelfgenezend vermogen bij een ziekte als borstkanker...
· 1-5 Discriminatie vanuit en richting de vluchteling...
· 8-5 Gevaarlijke gifstoffen in al onze beauty producten...
· 15-5 Ziek en genezen door onze voeding…
· 22-5 ADHD en autisme een leven zonder stempels en gedoe...
Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!