Lifestyling.me
Het platform voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

 

Download mijn E-book voor gratis tips & inzichten!

Of vraag direct een gratis & geheel vrijblijvend intake gesprek aan!

 

Exclusief voor jou!

Download NU gratis mijn E-book & ontvang jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Ik ben mijn dromen aan het verwezenlijken. Wanneer start jij met de jouwe?

Ohhh ik ben zo blij als een klein kind. Zo voel ik mij vandaag! Ik doe namelijk alles wat ik graag wil, maar nooit eerder durfde te doen. Vorig jaar stond mijn leven in het teken van welzijn én succes. Een van mijn missies was blessure vrij en 10 kilo lichter door het leven gaan. Check! Een andere missie van mij was mezelf en mijn expertise zichtbaar maken. Check! Nu ben ik bezig met mijn volgende missie, namelijk een succesvolle carrière als mezelf. Als coach en trainer mensen begeleiden die ook willen weten hoe je eenvoudig geluk, gezondheid én succes creëert in het leven. Als vrouw het voorbeeld zijn hoe je innerlijke en uiterlijke schoonheid met elkaar verbind met mijn ECO beauty producten. Als mens het juiste doen voor de gehele mensheid met mijn online tv programma UNTOLD.


Wauw! Ik ben een gezegend mens.


Nooit eerder durfde ik zo mijn hartje te volgen als nu. Ik had allerlei angsten en onzekerheden. Smoesjes en uitstelgedrag. Ik was er een koningin in! Van mijn persoonlijke thema’s maakte ik online trainingen. Namelijk ‘Een ideaal en gezond figuur. Het figuur van je dromen!’ en ‘Succesvol je faalangst overwinnen. Zeg vaarwel tegen al je beren!’. Waarmee ik inmiddels al vele mensen heb mogen helpen met het realiseren van hun persoonlijke doelen. Ook bedacht ik een privé programma ‘De TOP of MIND training’ voor mensen die samen met mij alle tools willen ontdekken hoe eenvoudig je geluk, gezondheid én succes creëert. Het is coaching én training tegelijkertijd waarbij je alle kennis cadeau krijgt die ik de afgelopen jaren zéér uitvoerig uitgetest heb op mezelf. En waarvan de resultaten ongekend zijn! Niet alleen bij mij. Maar bij al mijn cliënten.


Ik ben apetrots op mezelf én mijn lieve klanten.


Ik ben onwijs trots op ons omdat wij de verantwoordelijkheid hebben genomen over onze eigen levens én hiervoor een gloednieuw leven cadeau kregen. Het leven van ons ultieme droomleven. Onze wensen vervult. Door ons eigen toedoen. Omdat we simpelweg doorkregen hoe wij geluk, gezondheid én succes kunnen creëren in ons eigen leven. En ik mocht hen dat leren. Hoe bevoorrecht ben jij dan als mens. Dat jij met jouw deskundigheid en expertise de tools kunt overdragen aan alle mensen die door jou getraind willen worden. Dat is toch bijzonder! En minstens zo bijzonder zijn de prachtige ECO beauty producten die ik mag vertegenwoordigen op mijn Lifestyle party’s en straks ook online via mijn ECO drogist. Want het is zowel van binnen als van buiten ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Jezelf in balans te houden én jezelf te verwennen met al het prachtigs van de natuur voor onze kostbare huid.


Een kroon op mijn werk!


Een andere droom van mij is het delen van mijn kennis over de kracht van liefde. Het zelfgenezend vermogen van de mens. Ik heb het zelf ervaren! Niet alleen qua gezondheid, maar ook qua succes. Zowel als persoonlijk vlak, relationeel en werk gerelateerd. De relatie met jezelf én de ander. Alle successen in jouw leven begint of staat met liefde voor jezelf. Wat een ander jou ook moge beloven. Geluk, gezondheid én succes zit in jou. Nooit in iets of iemand anders dan jij. Ja, soms worden we ziek. Maar een medicijn geneest nooit. Jij kunt jezelf wel genezen van alle chronische ziektes. Ja, soms krijgen we stoffen binnen die ons ziek maken. Maar je hebt zelf deze keuze om je deze stoffen tot je neemt of niet. In voeding of beauty producten kun jij de keuze maken of je gifstofvrij smeert en eet, of niet. Ook beslis jij zelf of je wilt leven met een stempel, of je onderzoekt waardoor je prikkels veroorzaakt worden en gaat zelfheling toepassen zodat je klachten verdwijnen. Ook is het een keuze of jij slachtoffer wilt zijn van hetgeen jou is overkomen, of jij op zoek gaat naar verlichting van jouw pijn. Voor al deze thema’s ga ik mensen interviewen met bijzondere krachtige en persoonlijke verhalen. Een bekroning op onze harde levenslessen. De waarheid verteld…

 Like onze facebook pagina UNTOLD


&


Meld je NU aan voor mijn webinar!Testimonial quotes
 
Danielle: Je gaf me een Eyeopener. Dus dank je wel lieve Tamara!!

Astrid: Kleine stapjes in de goede richting!

Anna: In ieder geval heel erg bedankt voor de E-coaching!!

Marleen: Goed voor veel inspiratie en motivatie!

Stephanie: Een hele bijzondere en fijne ervaring!

Eveline: Ik heb een erg leuke en interessante avond gehad!
 
Ellen: Dit was precies wat ik zocht!

Ingrid: Ik sta nu anders in het leven! Bedankt Tamara.

Marieke: Ik ben blij dat ik haar hulp heb ingeschakeld!